Bensin gressklipper AL-KO Premium 470 SP-A

Varenr. : 119946 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • 1-gir-hjuldrift
  • Praktisk sentral høydejustering
  • Ergonomisk utformet styrehåndtak
  • 4INONE Function
  • 70 L oppsamlerboks

Høy innovasjonsgrad og moderne design. Alt dette forenes i vår "Premium" bensingressklipper og gjør den til den ideelle partner for hagestell.

Bensingressklipper AL-KO Premium 470 SP-A

Elegant og komfortabel, det er bensingressklipperen AL-KO Premium 470 SP-A fra AL-KO. Utviklet i Tyskland og produsert i Østerrike tilbyr denne gressklipperen høyeste kvalitet. Moderne design gjør den til et blikkfang i enhver hage. Bensingressklipperens levetid forlenges av utvalgte komponenter og materialer. Med gressklippere fra serien "Premium" blir gressklippingen en glede.

Tekniske detaljer for AL-KO Premium 470 SP-A

Med en klippebredde på 46 cm sikrer bensingressklipper AL-KO Premium 470 SP-A raskt arbeid også i mellomstore hager (opptil 1.400m2). Klippehøyden kan innstilles sentralt i opptil 7 trinn fra 30 mm til 80 mm. Takket være den sterke 2,6 kW AL-KO motoren og 1-trinns hjuldrift, blir klippingen i hagen lett og uanstrengt (selv i skråninger).

4INONE function byr på klipping, oppsamling, bioklipp og sideutkast av gresset på plenen. Ergonomisk softhåndtak og gjør plenklippingen til en glede. Det avklipte gresset sendes gjennom det ekstra høye stålskjoldet til den store oppsamleren på 70 l, denne blir fylt til randen og skal dermed ikke tømmes så ofte.

Kjøp bensingressklipper AL-KO Premium 470 SP-A eller våre andre alternativer

Kjøp AL-KO Premium 470 SP-A enkelt i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. Bensingressklipper AL-KO Premium 470 SP-A er en effektiv hjelper i stellet av plenen.
Vil du ha en bensingressklipper med 51 cm klippebredde? Da anbefaler vi bensingressklipperen AL-KO Premium 520 SP-B.

Tekniske data

Klippehøyde min / maks. i mm 30 - 80
Omdr./min. 2800
Elektrisk start Nei
Sylindervolum (ccm) 166
Skjold materiale Stål
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Motormodell AL-KO Pro 170 QSS
Oppsamler med nivåindikator Ja
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 83
Antall motorsylindere 1
Varemerke AL-KO
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 6
Oppsamling Ja
Oppsamlingsvolum (l) 70
Antall kniver 1
K-verdi (m/s^ 2) 2
Med oppsamler Ja
Arbeidsområde opp til m2 1400
Hjul med kulelager Ja
Høydejusterbart skaft Ja
Skjoldtype Highline
Sammenleggbar skaft Ja
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 95
Funksjon 4in1
Hjuldiameter for (mm) 200
Oppsamler materiale Kunststoff
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Primer Nei
Frakobling klippeaggregat Nei
Sideutkast Ja
Bioklipp Ja
Bakhjulets diameter (mm) 280
Automatisk choke Ja
Klippebredde (cm) 46
Kategori Premium
Kjøretype Bensin
Hjuldrift 1 gir
Knivtype Diamantslepet
Motoreffekt (kW) 2.6
Motortype 4-Takt
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 93
Kraft (kW) 2.6
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Download 2 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.