Bensin gressklipper AL-KO Premium 520 VS-B

Varenr. : 119949 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Hjuldrift – variabel hastighetskontroll
  • Praktisk sentral høydejustering
  • 4INONE Function
  • Ergonomisk utformet styrehåndtak
  • 70 L oppsamlerboks

Høy innovasjonsgrad og moderne design. Alt dette forenes i vår "Premium" bensingressklipper og gjør den til den ideelle partner for hagestell.

Bensingressklipper AL-KO Premium 520 VS-B

Elegant og komfortabel, det er bensingressklipperen AL-KO Premium 520 VS-B fra AL-KO. Utviklet i Tyskland og produsert i Østerrike tilbyr denne gressklipperen høyeste kvalitet. Moderne design gjør den til et blikkfang i enhver hage. Bensingressklipperens levetid forlenges av utvalgte komponenter og materialer. Med gressklippere fra serien "Premium" blir gressklippingen en glede.

Tekniske detaljer for AL-KO Premium 520 VS-B

Med en klippebredde på 51 cm sikrer bensingressklipper AL-KO Premium 520 VS-B raskt arbeid også i store hager (opptil 1.800m2). Klippehøyden kan innstilles sentralt i opptil 7 trinn fra 30 mm til 80 mm. Takket være den sterke 2,6 Briggs&Stratton motoren og hjuldrift (med variabel hastighetskontroll fra (2,5 til 4,5 km/t), blir klippingen i hagen lett og uanstrengt (selv i skråninger).

4INONE function byr på klipping, oppsamling, bioklipp og sideutkast av gresset på plenen. Ergonomisk softhåndtak og gjør plenklippingen til en glede. Det avklipte gresset sendes gjennom det ekstra høye stålskjoldet til den store oppsamleren på 70 l, denne blir fylt til randen og skal dermed ikke tømmes så ofte.

Kjøp bensingressklipper AL-KO Premium 520 VS-B eller våre andre alternativer

Kjøp AL-KO Premium 520 VS-B enkelt i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. Bensingressklipper AL-KO Premium 520 VS-B er en effektiv hjelper i stellet av plenen.
Vil du ha en Bensingressklipper med 46 cm klippebredde? Da anbefalder vi AL-KO Premium 470 VS-B.

Tekniske data

Funksjon 4in1
Knivtype Diamantslepet
Skjold materiale Stål
Kjøretype Bensin
Sideutkast Ja
Hjul med kulelager Ja
Oppsamler med nivåindikator Ja
Kraft (kW) 2.6
Skjoldtype Highline
K-verdi (m/s^ 2) 2
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 87
Maks. hastighet foran (km/t) 4
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 98
Oppsamler materiale Kunststoff
Bakhjulets diameter (mm) 280 MM
Oppsamling Ja
Hjuldrift Trinnløs variabel hastighet
Bioklipp Ja
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 97
Arbeidsområde opp til m2 1800
Antall kniver 1 ST
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 6
Oppsamlingsvolum (l) 70 L
Hjuldiameter for (mm) 200 MM
Med oppsamler Ja
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Max Airflow Technology Ja
Varemerke AL-KO
Kategori Premium
Klippebredde (cm) 51 CM
Motormodell B&S Series 675EXi
Klippehøyde min / maks. i mm 30 - 80 MM
Motoreffekt (kW) 2.6
Motortype 4-Takt
Sylindervolum (ccm) 163
Omdr./min. 2800
Antall motorsylindere 1
Automatisk choke Ja
Høydejusterbart skaft Ja
Sammenleggbar skaft Ja
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.