Bensin gressklipper solo by AL-KO 5239 SP-A

Varenr. : 127535 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Bensindrevet gressklipper med 1-girs hjuldrift og 51 cm klippebredde
  • Robust stålskjold for lang levetid
  • Ergonomisk formet håndtak for uanstrengt plenklipping
  • 65 liters oppsamlingskurv med nivåindikator
  • XXL-hjul med kulelager for enkel fremdrift
  • Praktisk og sentral justering av klippehøyde

 

Bensingressklipperne i solo by AL-KO-produktserien gir deg høy komfort og viser seg å være best når det gjelder kvalitet og levetid. 

Bensingressklipperen solo by AL-KO 5239 SP-A

Den enkleste modellen i 51 cm klippeklassen. Kvalitet og levetid er garantert ved dette produktet, takket være kvalitetsstempelet „engineered in Germany" og „made in Austria". Pålitelighet er ingen fremmedord for solo by AL-KO 5239 SP-A.

 

Tekniske detaljer for bensingressklipperen solo by AL-KO 5239 SP-A

Med en klippebredde på 51 cm er solo by AL-KO 5239 SP-A en ideell partner for store hager på opptil ca. 1.800 m². Den sentrale justeringen av klippehøyden kan stilles inn fra 30 mm til 80 mm. Den sterke AL-KO Pro motoren på 2,6 kW med OHV-teknologi oppnår en fremragende effektivitet med sine ovenpåliggende ventiler. Dette gjør at bensingressklipperen gir høyere ytelse med lavere forbruk og er i tillegg rask og enkel å starte takket være QuickStart-systemet. Ettgirs-hjuldriften sørger for lett fremkommelighet. Klipp, oppsamling og bioklipp er mulig med denne bensingressklipperen med 3INONE-funksjonen. De store XXL-hjulene og det ergonomisk formede håndtaket høyner komforten ved betjening av solo by AL-KO 5239 SP-A. Det høye og stabile stålskjoldet gir svært effektiv oppsamling av det klippede gresset takket være det aerodynamiske design på skjoldet, og gresset lander i en 65 l stor, vevd oppsamlingskurv.

 

Kjøp bensingressklipper solo by AL-KO 5239 SP-A og våre andre alternativer

Du kan kjøpe bensingressklipperen solo by AL-KO 5239 SP-A ganske enkelt i vår nettbutikk eller du kan finne en forhandler i nærheten. Bensingressklipperen solo by AL-KO 5239 SP-A er en effektiv støtte for din hage, til en attraktiv pris. Ønsker du en bensingressklipper med Briggs&Stratton motor? Da anbefaler vi deg bensingressklipperen solo by AL-KO 4738 SP.

.

Tekniske data

Funksjon 3in1
Sammenleggbar skaft Ja
Hjuldiameter for (mm) 200 MM
Primer Nei
Skjoldtype Classic
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 96
Skjold materiale Stål
Varemerke solo by AL-KO
Nettovekt (kg) 33.5 KG
Antall kniver 1 ST
Motortype 4-Takt
Kategori Comfort
Hjuldrift 1 gir
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 88
Frakobling klippeaggregat Nei
Klippehøyde min / maks. i mm 30 - 80 MM
Med oppsamler Ja
Oppsamler med nivåindikator Ja
Bruttovekt (kg) 38.3 KG
Oppsamler materiale Stoff med hardtop
Oppsamling Ja
Antall motorsylindere 1
Hjul med kulelager Ja
Bioklipp Ja
Arbeidsområde opp til m2 1800 QM
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 6
K-verdi (m/s^ 2) 2
Sideutkast Nei
Sylindervolum (ccm) 166
Automatisk choke Ja
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Omdr./min. 2800
Oppsamlingsvolum (l) 65 L
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 98
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Bakhjulets diameter (mm) 280 MM
Elektrisk start Nei
Kraft (kW) 2.6
Kjøretype Bensin
Motoreffekt (kW) 2.6 KW
Klippebredde (cm) 51 CM
Høydejusterbart skaft Ja
Knivtype Diamantslepet
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Download 2 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.