Bensin gressklipper solo® by AL-KO 5239 SP-A

Varenr. : 127535 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Bensindrevet gressklipper med 1-girs hjuldrift og 51 cm klippebredde
  • Robust stålskjold for lang levetid
  • Ergonomisk formet håndtak for uanstrengt plenklipping
  • 65 liters oppsamlingskurv med nivåindikator
  • XXL-hjul med kulelager for enkel fremdrift
  • Praktisk og sentral justering av klippehøyde

 

Bensingressklipperne i solo® by AL-KO-produktserien gir deg høy komfort og viser seg å være best når det gjelder kvalitet og levetid. 

Bensingressklipperen solo® by AL-KO 5239 SP-A

Den enkleste modellen i 51 cm klippeklassen. Kvalitet og levetid er garantert ved dette produktet, takket være kvalitetsstempelet „engineered in Germany" og „made in Austria". Pålitelighet er ingen fremmedord for solo® by AL-KO 5239 SP-A.

 

Tekniske detaljer for bensingressklipperen solo® by AL-KO 5239 SP-A

Med en klippebredde på 51 cm er solo® by AL-KO 5239 SP-A en ideell partner for store hager på opptil ca. 1.800 m². Den sentrale justeringen av klippehøyden kan stilles inn fra 30 mm til 80 mm. Den sterke AL-KO Pro motoren på 2,6 kW med OHV-teknologi oppnår en fremragende effektivitet med sine ovenpåliggende ventiler. Dette gjør at bensingressklipperen gir høyere ytelse med lavere forbruk og er i tillegg rask og enkel å starte takket være QuickStart-systemet. Ettgirs-hjuldriften sørger for lett fremkommelighet. Klipp, oppsamling og bioklipp er mulig med denne bensingressklipperen med 3INONE-funksjonen. De store XXL-hjulene og det ergonomisk formede håndtaket høyner komforten ved betjening av solo® by AL-KO 5239 SP-A. Det høye og stabile stålskjoldet gir svært effektiv oppsamling av det klippede gresset takket være det aerodynamiske design på skjoldet, og gresset lander i en 65 l stor, vevd oppsamlingskurv.

 

Kjøp bensingressklipper solo® by AL-KO 5239 SP-A og våre andre alternativer

Du kan kjøpe bensingressklipperen solo® by AL-KO 5239 SP-A ganske enkelt i vår nettbutikk eller du kan finne en forhandler i nærheten. Bensingressklipperen solo® by AL-KO 5239 SP-A er en effektiv støtte for din hage, til en attraktiv pris. Ønsker du en bensingressklipper med Briggs&Stratton motor? Da anbefaler vi deg bensingressklipperen solo® by AL-KO 4738 SP.

.

Tekniske data

Hjuldrift 1 gir
Hjul med kulelager Ja
Funksjon 3in1
Hjuldiameter for (mm) 200 MM
Arbeidsområde opp til m2 1800
Bakhjulets diameter (mm) 280 MM
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 96
Antall kniver 1 ST
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 98
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 88
Kjøretype Bensin
Oppsamlingsvolum (l) 65 L
Bioklipp Ja
Sideutkast Nei
Knivtype Diamantslepet
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 6
Skjold materiale Stål
Oppsamling Ja
Med oppsamler Ja
Oppsamler materiale Stoff med hardtop
K-verdi (m/s^ 2) 2
Kraft (kW) 2.6
Oppsamler med nivåindikator Ja
Skjoldtype Classic
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Varemerke solo® by AL-KO
Kategori Comfort
Klippebredde (cm) 51 CM
Klippehøyde min / maks. i mm 30 - 80 MM
Motoreffekt (kW) 2.6
Sylindervolum (ccm) 166
Motortype 4-Takt
Omdr./min. 2800
Antall motorsylindere 1
Elektrisk start Nei
Automatisk choke Ja
Høydejusterbart skaft Ja
Sammenleggbar skaft Ja
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Download 2 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.