Bensingressklipper AL-KO Premium 470 SP-H

Varenr. : 119968 Denne varen er ikke på lager.
9% rabatt kr 7 244,00
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • 1-gir-hjuldrift
  • Praktisk sentral høydejustering
  • 4INONE Function
  • Ergonomisk utformet styrehåndtak
  • Med Honda GCV motoren

Høy innovasjonsgrad og moderne design. Alt dette forenes i vår "Premium" bensingressklipper og gjør den til den ideelle partner for hagestell.

Bensingressklipper AL-KO Premium 470 SP-H

Elegant og komfortabel, det er bensingressklipperen AL-KO Premium 470 SP-H fra AL-KO. Utviklet i Tyskland og produsert i Østerrike tilbyr denne gressklipperen høyeste kvalitet. Moderne design gjør den til et blikkfang i enhver hage. Bensingressklipperens levetid forlenges av utvalgte komponenter og materialer. Med gressklippere fra serien "Premium" blir gressklippingen en glede.

Tekniske detaljer for AL-KO Premium 470 SP-H

Med en klippebredde på 46 cm sikrer bensingressklipper AL-KO Premium 470 SP-H raskt arbeid også i mellomstore hager (opptil 1.400m2). Klippehøyden kan innstilles sentralt i opptil 7 trinn fra 30 mm til 80 mm. Takket være den sterke 2,7 kW Honda GCV motor motoren og 1-trinns hjuldrift, blir klippingen i hagen lett og uanstrengt (selv i skråninger).

4INONE function byr på klipping, oppsamling, bioklipp og sideutkast av gresset på plenen. Ergonomisk softhåndtak og gjør plenklippingen til en glede. Det avklipte gresset sendes gjennom det ekstra høye stålskjoldet til den store oppsamleren på 70 l, denne blir fylt til randen og skal dermed ikke tømmes så ofte.

Kjøp bensingressklipper AL-KO Premium 470 SP-H eller en av våre andre modeller

Kjøp AL-KO Premium 470 SP-H enkelt i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. Bensingressklipper AL-KO Premium 470 SP-H er en effektiv hjelper i stellet av plenen.
Vil du ha en bensingressklipper med 51 cm klippebredde? Da anbefaler vi bensingressklipperen AL-KO Premium 520 SP-H.

Tekniske data

Med oppsamler Ja
Hjul med kulelager Ja
Automatisk choke Ja
Oppsamling Ja
Motortype 4-Takt
Kategori Premium
Varemerke AL-KO
Primer Nei
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Hjuldrift 1 gir
Skjoldtype Highline
Kjøretype Bensin
Antall motorsylindere 1
Sideutkast Ja
Høydejusterbart skaft Ja
Sammenleggbar skaft Ja
Oppsamler materiale Kunststoff
Frakobling klippeaggregat Nei
Motormodell Honda GCVx 145
Oppsamler med nivåindikator Ja
Bioklipp Ja
Funksjon 4in1
Knivtype Diamantslepet
Skjold materiale Stål
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.