Bensingressklipper solo by AL-KO 4731 SP-A

Varenr. : 127602 Denne varen er ikke på lager, kontakt oss for leveringstid.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • 1-trinns hjuldrift
  • Ekstra høyt og aerodynamisk klipperhus for perfekt klippe- og samleresultat
  • Ergonomisk formet håndtak for behagelig plenklipping
  • Oppsamlerboks på 70 l med fyllnivåindikator
  • Sentral klippehøydejustering
  • XXL-hjul med kulelager for god framkommelighet

Bensingressklipperne fra produktlinjen solo by AL-KO, som bare er tilgjengelige hos fagforhandlere og i nettbutikken, tilbyr høy komfort og er preget av den beste kvaliteten og holdbarheten.

 

Bensingressklipper solo by AL-KO 4731 SP-A

Den robuste, kraftige bensingressklipperen med hjuldrift. Produktet er konstruert i Tyskland og produsert i Østerrike. Dette er ensbetydende med kvalitet og holdbarhet. For solo by AL-KO 4731 SP-A er ikke pålitelighet noe fremmedord; en kan snarere si at det hører til denne bensingressklipperen på samme måte som motorolje og bensin.

 

Tekniske detaljer for bensingressklipper solo by AL-KO 4731 SP-A

Med en klippebredde på 46 cm er bensingressklipper solo by AL-KO 4731 SP-A den ideelle partner for mellomstore hager opptil ca. 1400 m². Klippehøyden kan innstilles sentralt i 7 trinn fra 30 til 80 mm. Den sterke AL-KO-motoren på 2,1 kW har fremragende virkningsgrad. Dette betyr at bensingressklipperen har bedre ytelse med mindre forbruk. Med hurtigstartsystemet er den dessuten svært rask og enkel å starte. 1-trinns hjultrekk gjør det lett å komme frem. Med 4INONE-funksjonen byr denne bensingressklipperen på både klipping, oppsamling, sideutslipp og bioklipping. De store XXL-hjulene og det ergonomisk utformete håndtaket gjør solo by AL-KO 4731 SP-A komfortabel å bruke. Det stabile stålskjoldet med høy aerodynamikk muliggjør svært effektiv oppsamling av det avklipte gresset. Dette havner i den 70 l store oppsamlerboksen. Inkl. praktisk bærehåndtak i front.

 

Kjøp bensingressklipper solo by AL-KO 4731 SP-A eller en av våre andre modeller

Kjøp bensingressklipperen solo by AL-KO 4731 SP-A med premium-service i nettbutikken vår, eller finn en forhandler i nærheten av der du bor. Bensingressklipperen solo by AL-KO 4731 SP-A er en effektiv hjelper i din hage – til en attraktiv pris.

Tekniske data

Bioklipp Ja
Motormodell 027
K-verdi (m/s^ 2) 1
Hjul med kulelager Ja
Arbeidsområde opp til m2 1400 QM
Sammenleggbar skaft Ja
Type høydejustering av styret Enkel høydejustering
Oppsamler med nivåindikator Ja
Bruttovekt (kg) 39 KG
Primer Nei
Klippebredde (cm) 46 CM
Kjøretype Bensin
Sideutkast Ja
Motoreffekt (kW) 2.1 KW
Knivtype Diamantslepet
Sylindervolum (ccm) 139
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Automatisk choke Ja
Bakhjulets diameter (mm) 280 MM
Antall motorsylindere 1
Oppsamlingsvolum (l) 70 L
Oppsamling Ja
Funksjon 4in1
Varemerke solo by AL-KO
Elektrisk start Nei
Omdr./min. 2850
Med oppsamler Ja
Høydejusterbart skaft Ja
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 95
Hjuldrift 1 gir
Nettovekt (kg) 34 KG
Motortype 4-Takt
Antall kniver 1 ST
Skjold materiale Stål
Kategori Comfort
Frakobling klippeaggregat Nei
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 93
Hjuldiameter for (mm) 200 MM
Skjoldtype Highline
Kraft (kW) 2.1
Oppsamler materiale Stoff med hardtop
Skafttype Ergonomisk gummi håndtak
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.