Bensingressklipper solo by AL-KO 4731 SPI-A

Varenr. : 127604 Bare noen få på lager
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Elektrisk start (med moderne litium-ion-teknologi) via nøkkel
  • 1-trinns hjuldrift
  • Ekstra høyt og aerodynamisk klipperhus for perfekt klippe- og samleresultat
  • Ergonomisk formet håndtak for behagelig plenklipping
  • Oppsamlerboks på 70 l med fyllnivåindikator
  • Sentral klippehøydejustering
  • XXL-hjul med kulelager for god framkommelighet

Bensingressklipperne i produktserien solo by AL-KO med hjuldrift og elektrisk start gir best komfort i sin klasse og kjennetegnes av sin gode kvalitet og holdbarhet.

 

Bensingressklipper solo by AL-KO 4731 SPI-A

Bensingressklipperne i produktserien solo by AL-KO overbeviser på alle punkt. I tillegg har disse modellene et elektrisk system som gjør det ekstra lett å starte motoren. Stikk inn nøkkelen, og vri om – klar til klipping. Produktet er konstruert i Tyskland og produsert i Østerrike. Dette er ensbetydende med kvalitet og holdbarhet. Pålitelighet er ikke noe fremmedord for solo by 4731 SPI-A.

 

Tekniske detaljer for bensingressklipper 4731 SPI-A

Med en klippebredde på 46 cm er bensingressklipperen 4731 SPI-A den ideelle partner for mellomstore hager opptil ca. 1400 m². Du kan stille inn klippehøyden sentralt, i 7 trinn fra 30 til 80 mm. Den 2,6 kW sterke motoren har kreftene du trenger til klipping av store plener, og i tillegg sørger den for framdriften via hjulene. Med 4INONE-funksjonen byr denne bensingressklipperen på både klipping, oppsamling, bioklipping og sideutslipp. De store, lettrullende XXL-hjulene og det ergonomisk utformete håndtaket gjør solo by AL-KO 4731 SPI-A. komfortabel å bruke. Det stabile stålskjoldet med høy aerodynamikk muliggjør svært effektiv oppsamling av det avklipte gresset. Dette havner i den 70 l store oppsamlerkurven. Inkl. praktisk bærehåndtak i front.

 

Kjøp bensingressklipper 4731 SPI-A eller en av våre andre modeller

Kjøp bensingressklipperen 4731 SPI-A i nettbutikken vår, eller finn en forhandler i nærheten. Bensingressklipperen 4731 SPI-A er en effektiv hjelper i din hage – til en attraktiv pris. Vil du heller ha en bensingressklipper uten elektrisk start? Da anbefaler vi 4731 SP-A.

Tekniske data

Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 94
Motortype 4-Takt
Knivtype Diamantslepet
Automatisk choke Ja
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Kjøretype Bensin
Type høydejustering av styret Enkel høydejustering
Hjuldiameter for (mm) 200 MM
Skafttype Ergonomisk gummi håndtak
Klippebredde (cm) 46 CM
Antall motorsylindere 1
Høydejusterbart skaft Ja
Oppsamler materiale Stoff med hardtop
Omdr./min. 2800
Sideutkast Ja
Sammenleggbar skaft Ja
Hjul med kulelager Ja
Bioklipp Ja
Nettovekt (kg) 36.3 KG
Antall kniver 1 ST
Motoreffekt (kW) 2.6 KW
Varemerke solo by AL-KO
Kraft (kW) 2.6
Oppsamler med nivåindikator Ja
Sylindervolum (ccm) 166
Primer Nei
Skjoldtype Highline
Elektrisk start Ja
Frakobling klippeaggregat Nei
Motormodell 029
Funksjon 4in1
Bakhjulets diameter (mm) 280 MM
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 93
Bruttovekt (kg) 41.3 KG
Kategori Comfort
Skjold materiale Stål
Oppsamling Ja
Hjuldrift 1 gir
Oppsamlingsvolum (l) 70 L
Arbeidsområde opp til m2 1400 QM
Med oppsamler Ja
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.