Elektrisk gressklipper AL-KO Comfort 34 E

Artikkelnummer: 112857 Denne varen er ikke på lager og må bestilles igjen.
inkl. 25% mva, plus levering
  • Ekstra stillegående, uten utslipp og sikker klipping
  • 2in1function: Klipping og oppsamling
  • Kompakt og hendig, perfekt for små plener
  • Klippehøyden innstilles med et håndgrep
  • 37 l oppsamleboks med nivåindikator

 Ekstra stillegående, sikker og effektiv klipping av små og mellomstore plener og langs kanter, praktisk og sikker i bruk og lett å skyve – dette er kvalitetene for de sterke og robuste AL-KO elektriske gressklippere i serien Comfort.

 

Den elektriske gressklipperen AL-KO Comfort 34 E – den hendige og pålitelige profesjonelle blant kvalitets gressklipperne fra AL-KO

Den elektriske gressklipperen er takket være utslippsfri og ekstremt stillegående drift, din perfekte hjelper for 2in1 hagestell i ethvert boligområde. AL-KO elektriske gressklippere er tilgjengelige i ytelsesklasser opp til 1.600 W og beveger seg uten avgasser, motorolje, varme og støy. Kabeldrift gjør den stillegående driften uavhengig av batteriladning eller bensinfylling – og uten den ekstra vekten av batteri eller bensintank. En opplevelse av å lykkes: hendig, grønn klipping med lav vekt og mye komfort.

Den kompakte modellen Comfort 34 E med 34 cm klippebredde er spesielt kjent for sin kompakte design og er ideell i små, svingete hager, på hjørner og kanter. Lettvekteren med XL-lettkjørende hjul er den optimale elektriske gressklipper for nybegynnere og eldre hageeiere – siden den er svært lett å skyve, og dermed kan styres trygt og uanstrengt.

For din egen sikkerhet: Sikkerhetsbøyle med kabelstrekkavlastning gi trygg start og drift – kabelens strekkavlastning beskytter mot utilsiktet frakobling av strømkretsen

 

Tekniske detaljer for elektrisk gressklipper AL-KO Comfort 34 E

Med sin arbeidsbredde på 34 cm er denne elektriske gressklipperen med 2in1-function (klipping og oppsamling) din hendige hjelper for hager opp til 300 m². Den viser sin styrke særlig på trange steder, og hvor det kreves nøyaktig kantklipping av plenen.

Den stillegående 1.200-W elektriske motor på den 15 kg lette gressklipper, sørger for at den kommer enkelt gjennom gresshøyder opp til 68 mm. Klippehøyden kan justeres i 6 trinn på den sentrale innstillingen for klippehøyde. XL lettkjørende hjul (145/155 mm), kombinert med lav vekt, gjør det mulig med velfungerende, uanstrengt styring av gressklipperen – ideelt for hageeiere eller pensjonister som setter pris på problemfri bruk.

Takket være aerodynamisk utformet skjold og bred åpning blir avklippet optimalt samlet opp og den 37 l store oppsamleren fylles effektivt. I tillegg gjør oppsamleren med nivåindikator det enkelt å tømme boksen i rett tid. Det store bærehåndtaket hjelper til å unngå hindringer og gjør bæringen lettvint. Det sammenleggbare håndtaket muliggjør plassbesparende lagring av den lette elektriske gressklipperen.

 

Kjøp AL-KO Comfort 34 E eller våre andre alternativer

Elektrisk gressklipper Comfort 34 E kan kjøpes i vår nettbutikk eller hos en av våre forhandlere. Den er en hendig, topp utstyrt partner for stille og utslippsfri klipping på små områder og i trange hager.

Hvis du er ute en elektrisk gressklipper som også kan bioklippe, anbefaler vi modellen AL-KO Comfort 40 E. Vil du ha en gressklipper uten kabel, anbefaler vi batteri-gressklipperen AL-KO Moweo 3.85 Li.

Tekniske data

Hjuldiameter for (mm) 145.0
K-verdi (m/s^ 2) 1.0
Klippebredde (cm) 34.0
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 8.0
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 80.0
Antall kniver 1.0
Nettovekt (kg) 15.0
Bruttovekt (kg) 17.0
Bakhjulets diameter (mm) 155.0
Arbeidsområde opp til m2 0.0
Effekt (kW) 1200.0
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 88.0
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2.0
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 90.0
Oppsamlingsvolum (l) 37.0
Klippehøyde min / maks. i mm 28.0
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)
Download 1 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.