Reservekniv batteri gressklipper 512 Li VS-W

Varenr. : 113979 Bare noen få på lager
Kontakt oss for forventet leveringsdato
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Kniver av spesialherdet stål
  • Svært høy levetid
  • Klippebredde: 51 cm

Reservekniv for din batteri-gressklipper 512 Li VS-W Premium

Den spesialherdede kniven med en klippebredde på 51 cm har svært høy levetid og sørger dermed for gjennomgående ren og jevn klipping selv under intensive påkjenninger. 

...

Tekniske data

Varenr. 113979
EAN 4003718063370

Klippesystem

Klippebredde (cm) 51 CM

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (10.22MB)
Download (7.79MB)
CE-erklæringer Download (224.66KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.