Reservekniv til AL-KO elektrisk gressklipper 32 cm

Varenr. : 114009 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, pluss Frakt
  • Passer til elektro-gressklipperne 3.22 E Easy og 32.2 E Comfort
  • Svært høy levetid
  • Klippebredde 32 cm
  • Kniver av spesialherdet stål

AL-KO reservekniv til elektriske gressklippere 3.22 E Easy og 32.2 E Comfort

Original AL-KO reservekniv til elektriske gressklippere 3.22 Easy og 32.2 E Comfort. Den spesialherdede kniven med en klippebredde på 32 cm har svært høy levetid og sørger dermed for gjennomgående ren og jevn klipping selv under intensive påkjenninger.
 
 

Kjøp AL-KO reservekniv og våre alternativer

Kjøp originaltilbehør fra AL-KO – her på nettbutikken eller hos forhandleren.
...

Tekniske data

Varenr. 114009
EAN 4003718063455
Nettovekt (kg) 0.4 KG
Mål høyde cm uten boks 2 CM
Mål bredde cm uten boks 7 CM
Mål lengde cm uten boks 32 CM
Bruttovekt (kg) 0.6 KG
Dimensjonslengde boks cm 36 CM
Varemerke AL-KO

Mowing System

Klippebredde (cm) 32 CM

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.