Vennligst merk at vi oppdaterer nettbutikken fra 6. juni kl 23.30 til 10. juni kl 17.00. Dessverre er det ikke mulig å bestille i denne perioden. Takk for at du forstår!
Rotorklipper Highline 51.8 Sp-a

Rotorklipper Highline 51.8 Sp-a

Varenr. : 119843

Tekniske data

Kjøretype Bensin
Nettovekt (kg) 35 KG
Hjuldrift 1 gir
Oppsamlingsvolum (l) 70 L
Bruttovekt (kg) 39.7 KG
Oppsamler materiale Kunststoff
Arbeidsområde opp til m2 1800 QM
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Skjold materiale Stål
Bioklipp Ja
Funksjon 4in1
Sideutkast Ja
Hjuldiameter for (mm) 200 MM
Bakhjulets diameter (mm) 280 MM
Maks. hastighet foran (km/t) 3.5 KMH
Hjul med kulelager Ja
Oppsamler med nivåindikator Ja
Dimensjonslengde boks cm 95 CM
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 98
Klippebredde (cm) 51 CM
Varemerke AL-KO

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.