Elektrisk trimmer AL-KO GTE 550 Premium

Varenr. : 112926 Klar for levering
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Sterk 550 W elektrisk motor for utslippsfri trimming
  • Nøyaktig arbeid med svingbart/bøyelig trimmerhode
  • Sikker håndtering takket være perfekt balanse
  • Betjeningskomfort med håndtakjustering og tipp-automatikk
  • Støyfritt arbeid i boligområder når som helst på dagen

Ofte kjøpt sammen ...

kr 1 290,00
Dette produktet
kr 220,00
På lager

Totalpris for alle produkter

kr 1 510,00 *

Trimming som sparer krefter og miljø: stillegående og utslipssfri med AL-KO elektriske gresstrimmere, det allsidige og presise verktøy for alle plenkanter og hjørner på området "gressklipping" med strøm.

 

AL-KO GTE 550 Premium – løsningen for krevende hageelskere

Fleksibel, robust og så sterk som du ønsker: AL-KO GTE 550 Premium leverer perfekte klipperesultater med kjent AL-KO kvalitet. Uten utslipp og stillegående utøver den "store" elektrisk trimmeren fra AL-KO jobben i alle hager. Den sterke elektriske motoren og det ergonomiske teleskopskaftet av aluminium med optimal vektfordeling, hoved- og justerbart støttehåndtak gjør håndteringen lekende lett. Et særtrekk er det bøyelige trimmerhodet som kan svinges og bøyes for nøyaktig trimming.

 

Tekniske detaljer for AL-KO GTE 550 Premium

Den sterke 550 watt elektriske motoren, det ergonomiske teleskop-skaftet av aluminium, samt hoved- og justerbart hjelpehåndtak er det som gjør AL-KO GTE 550 Premium effektiv, robust og lett å bruke i hagestellet.
Det fleksible trimmerhodet som kan svinges og bøyes i 180 grader, med en klippebredde på 30 cm og plantevernbøyle, gjør det ideelt for nøyaktig trimming ved kanten av plenen, under busker, benker og ved vegger. På samme måte er AL-KO GTE 550 Premium med sterk 550-watts elektrisk motor svært så nyttig for effektiv klipping over lengre avstander eller på mindre plener.
Med tipp-automatikk stilles den optimale klippelengden lett inn ved å trykke trimmerhodet mot bakken. Fleksibilitet takket være dreibart håndtak og styrehjul.
Din store frihet: Denne elektriske trimmeren fra AL-KO er en toppmodell enhet for krevende hageeiere. Takket være stille gang blir ikke naboene forstyrret – du kan trimme når som helst på dagen, uavhengig av fastlagte hvileperioder.

 

Kjøp AL-KO GTE 550 Premium eller våre andre alternativer

AL-KO GTE 550 Premium kan kjøpes i vår nettbutikk, eller hos en forhandler. Det er det perfekte produktet hvis du er ute etter en sterk og robust, fleksibel og presis elektrisk trimmer.
Hvis du er ute etter en spesielt lett og hendig elektrisk trimmer for små, svingete steder anbefaler vi AL-KO GTE 350 Classic. For bruk under vanskelige forhold med høyt gress, busker og grener, egner de elektriske trimmerne AL-KO BC 1000 E og AL-KO BC 1200 E seg ypperlig.

 

Fordelene dine

Trimming i alle stillinger

Trimming i alle stillinger

Med 3-trinns vinkeljustering på trimmerhodet er også svært vanskelig tilgjengelige områder som for eksempel under benker, lekende lett tilgjengelig (GTE 450/550, 18V GTLi).

Fleksibel i alle retninger

Fleksibel i alle retninger

Med roterende trimmerhode som kan vris 180 grader, kan også overhengende plenkanter presisjonsklippes - for vakkert stelt plen helt ut i kanten (GTE 450/550, GTLi 18V). Man oppnår riktig lengde og arbeidsstillingen med trimmeren med teleskopskaft i aluminium og det fleksible håndtaket, slik at trimmeren kan justeres enkelt og raskt.

Helt til kanten

Helt til kanten

Takket være plantebeskyttelsesbøyle og løpehjul kan du også under busker eller ved vegger og murer trimme helt nøyaktig og trygt, uten å forårsake skade.

Tekniske data

Arbeidsbredde (cm) 30 CM
Kjøretype Elektrisk
Motorytelse (W) 550 W
Nettovekt (kg) 3 KG
Teleskopisk Ja
Bruttovekt (kg) 3.94 KG
Trimmerhode type Klassisk
Trådfremføring Tipp-automatik
Gjengediameter (mm) 1.65 MM
Gjengelengde (cm) 1000 CM
Justerbart håndtak Ja
Dimensjonslengde boks cm 94 CM
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 96
Delbart skaft Nei
Varemerke AL-KO
Kategori Comfort
Instruksjoner for bruk Download (5.04MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.