Førsteklasses hagetraktorer: Kraftige og komfortable

Opplev komfort, styrke og sikkerhet med en solo® by AL-KO hagetraktor. Kraftige firetaktsmotorer, klippebredder opp til 125 cm og riktig tilbehør kan takle alle behov. Du kjenner umiddelbart komforten når du setter deg bak rattet. Drei nøkkelen og sett foten på pedalen. Da er du klar til å kjøre rundene i hagen. Brede dekk, sportsratt, pedaler plassert ved siden av hverandre - det ligner nesten en "tur i bilen". Med solo® by AL-KO hagetraktorer utviklet av ingeniørene våre i Tyskland og produsert på fabrikken i Østerrike får gressklippingen en ny dimensjon. 

Mer info >

Ingen filtre funnet
Ingen produkter ble funnet
inkl. 25% mva pluss Frakt

Mer informasjon om våre hagetraktorer:

INTELLIGENTE TRAKTORER

Bruk din egen smarttelefon som interaktiv cockpit

Læs mere her >

INNOVATIV DESIGN

Den nye Comfort Pro imponerer med sitt nye utseende og mange tekniske fordeler.

Læs mere her >

Batteri hagetraktorer l AL-KO Gardentech

100 % elektrisk: Vores miljøvenlige batteridrevne plænetraktorer

Maxairflow | AL-KO Gardentech

MaxAirflow: Lengre klippetid - færre pauser - maksimal effektivitet

Dine fordeler

Plenetraktorer | AL-KO Klippeverk

Klippeverk

Vibrasjonsdempet klippeverk med kulelagre: På enkelte modeller kan sideutkastet omdannes til en bioklippe funksjon.  Uten bruk av verktøy.

Plenetraktorer | AL-KO God benplass

God benplass

Designet med lav grunnplate gir god benplass og enkel inn- og utgang. Under kjøring kan du derfor sitte komfortabelt i lang tid uten å bli sliten.

Plenetraktorer | AL-KO Brede dekk for optimal trekkraft

Brede dekk for optimal trekkraft

De brede dekkene til AL-KO plenetraktorer og kjøreklippere muliggjør optimal kjøring selv i vanskelig terreng og unngår hjulspor i hagen.

Plenetraktorer | AL-KO Enkel justering av klippehøyden

Enkel justering av klippehøyden

Takket være sentral klippehøydejustering, kan du oppnå perfekte klipperesultater på kort tid. Ved hjelp av et håndtak kan du enkelt og enkelt justere klippehøyden.

Plenetraktorer | AL-KO Oppsamler med stort volum

Oppsamler med stort volum

Et akustisk signal og en integrert indikator forteller når oppsamleren er full. Den er lett å tømme ved hjelp av et teleskopisk håndtak eller ved å trykke på en knapp.

Plenetraktorer | AL-KO Enkel å betjene

Enkel å betjene

Alle kontroller er enkle å betjene fra førersetet. Noen modeller er utstyrt med en lettfattelig elektronisk skjerm. Displayet gir en god oversikt over driftstimer, batteriladings-status, tankreserve eller relevante sikkerhetsfunksjoner.

Plenetraktorer | AL-KO Hydrostatisk fremdrift med fotpedal

Hydrostatisk fremdrift med fotpedal

For den beste kjøreopplevelsen selv i vanskelige situasjoner. På solo® by AL-KO hagetraktorer er pedaler foran og bak plassert side om side for intuitiv bruk under kjøring.

Plenetraktorer | AL-KO Pålitelig kraft

Pålitelig kraft

Den kraftige motoren sørger for effektivt og raskt arbeid i store områder. Vi bruker høykvalitets luftkjølte Briggs & Stratton Intek-motorer på mange plentraktorer. De er ekstremt holdbare og pålitelige. Også til daglig og veldig krevende bruk.

Plenetraktorer | AL-KO Patentert frihjulsmekanisme

Patentert frihjulsmekanisme for å beskytte girkassen

Takket være spesiell mekanikk på traktorene våre, er gasspedalen av når du bremser. Dette beskytter transmisjonen og forlenger levetiden.

Plenetraktorer | AL-KO Patentert ramme

Patentert ramme

De holdbare og robuste rammene til AL-KO plenetraktorer er produsert på vår østerrikske fabrikk.

Plenetraktorer | AL-KO Praktisk tilkobling og frakobling av klippedekke

Praktisk tilkobling og frakobling av klippedekke

Takket være elektromagnetisk hurtigkobling kan klippebordet slås på og av på få minutter for rengjøring, vedlikehold eller endring for vinterbruk.

Plenetraktorer | AL-KO Multitalent

Multitalent

Med snøskrapen kan AL-KO hagetraktor også brukes til å rydde snø om vinteren. Oppdag vårt omfattende utvalg av tilbehør til AL-KO hagetraktorer.

La deg inspirere av videoene våre

Godt utvalg

Sammenlignbare med en premieklasse bil, tilbyr AL-KO hagetraktorer høy komfort og kvalitet. Og selv i vanskelig terreng, tilbyr hagetraktoren komfort.


Vårt brede sortiment tilbyr den riktige hagetraktor for ethvert behov og bruksområde. Klippebredde mellom 92 til 125 cm, 1 eller 2 sylinder, og i forskjellige varianter.

| Kraftige 4-taktsmotorern
| Stor oppsamlingsboks, enkel å tømme - med akustisk nivåsignal
|
Lavt stigtrinn og mye benplass
| Store dekk for plenen gir beskyttende trekkraft
|
Ytre påfyllingsstuss
| Pedaler ved siden hverandre

Plenetraktorer | AL-KOplenetraktorer i bruk

Ride-on gressklippere og plenetraktorer fra AL-KO: Ren kjøreglede

Gå på, sett deg, kjør av, ha det gøy. En dyp trinnoverflate, god benplass, et justerbart sete og lett tilgjengelige kontroller vil gjøre klipping til en fornøyelse. Kvalitetsegenskapene til plenetraktorene våre inkluderer også rammen, som sikrer maksimal stabilitet og de beste kjøreegenskapene. Dette betyr at du alltid er trygg og komfortabel selv i vanskelig terreng. Et lavt tyngdepunkt minimerer risikoen for velter og gjør det mulig å klippe med plenetraktoren selv i bakker.

Ekstra brede dekk og en eller to-sylindret 4-taktsmotor gir rikelig med kraft og hastighet. I skumring eller i veldig skyggefullt terreng slår du ganske enkelt på de kraftige xenon-frontlysene på mange modeller. Enten det er en smidig startmodell med det beste pris-ytelsesforholdet eller en kraftpakke med mye ytelse under panseret: Bare bestill plenetraktoren du ønsker fra solo av AL-KO, og den leveres til hagen din klar til bruk. Du kan stole på den velprøvde AL-KO standarden for førsteklasses service.


Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.