Biokit til hagetraktor 103 og 105 cm AL-KO / solo® by AL-KO

Varenr. : 119656 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Passer til AL-KO og solo® by AL-KO Comfort og Premium-traktorer 103 og 105 cm klippebredde
  • Kan settes inn uten verktøy

Biokit til ommontering av AL-KO-hagetraktorer med 103 cm klippebredde

Biokit til enkel ommontering til bioklipping. Det er ikke nødvendig å skifte kniv på traktoren. Det er bare å sette bioklippkilen inn i utkastkanalen uten bruk av verktøy.
 
 

Kjøp AL-KO bioklippkile 

Kjøp originaltilbehør fra AL-KO – her på nettbutikken eller hos forhandleren.

...

Tekniske data

Varenr. 119656
EAN 4003718353440
Dimensjonslengde boks cm 123 CM
Varemerke AL-KO
Kategori Easy

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.