Hagetraktor solo by AL-KO T 13-93.7 HD Comfort

Varenr. : 127416 Denne varen er ikke på lager, kontakt oss for leveringstid.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Maksimal komfort takket være oversiktlig betjening
  • Bioklipperfunksjon med valgfri bioplugg
  • Pålitelig to-knivs klippeverk med kulelager
  • Brede hjul for optimal fremdrift ved klipping
  • Enkel veksling til vintermodus (med snøskjær)

 

Oppdag den fine siden av gressklippingen med våre solo by AL-KO hagetraktorer. Hagetraktoren solo by AL-KO T 13-93.7 HD Comfort er den ideelle partner for mellomstore hager.

 

Hagetraktoren solo by AL-KO T 13-93.7 HD Comfort

Høykvalitets komponenter utviklet i Tyskland og produsert i Østerrike: Slik presenterer hagetraktoren solo by AL-KO T 13-93.7 HD Comfort seg. Store områder kan klippes effektivt og fremfor alt komfortabelt med denne kraftige hagetraktoren. Omfattende tilbehør for hagetraktoren, som bioklipper, utkastertut, snøskjær og klippeverk som er lett å fjerne, gjør den til en all-rounder både sommer og vinter. Alle som ser etter en billig hagetraktor for nesten alle formål, vil bli fornøyde med dette produktet.

 

Tekniske detaljer for hagetraktoren solo by AL-KO T 13-93.7 HD Comfort

Allrounderen fra Comfort produktlinjen er med sin klippebredde på 93 cm perfekt for å klippe store hager effektivt og raskt. Hagetraktoren solo by AL-KO T 13-93.7 HD Comfort drives av en 6,3 kW Briggs & Stratton motor. Klippehøyden kan justeres raskt og enkelt med et håndgrep i 6 trinn fra 30 mm til 80 mm. Det slitesterke klippedekselet fremstilt av stålplater omfatter to kniver for ren gressklipping og kan monteres av med enkle håndgrep. Et snøskjær kan monteres på fronten av hagetraktoren solo by AL-KO T 13-93.7 HD-A Comfort om vinteren. De ekstra store dekkene på opptil 18 tommer sørger for godt grep og rask fremdrift på alle underlag og i alle terreng. Den store 220 l oppsamleren tømmes lett ved bruk av teleskoparmen, direkte fra det justerbare førersetet. En signaltone angir tid for tømming av oppsamleren. En anden komfortfordel byr det funksjonelle rattet og de oversiktlige betjeningselementene på.

 

Kjøp hagetraktoren solo by AL-KO T 13-93.7 HD Comfort eller våre andre alternativer

Hagetraktoren solo by AL-KO T 13-93.7 HD Comfort er den ideelle partner for store plener. Praktisk, effektiv og med topp resultater: Med denne vil du oppdage den fine siden av gressklippingen. Hvis du er ute etter en hagetraktor med 103 cm klippebredde, anbefaler vi hagetraktoren solo by AL-KO T 16-103.7 HD V2 Comfort. Vårt råd: Med et omfattende utvalg av tilbehør er solo by AL-KO hagetraktor en ekte allrounder som gjør jobben både sommer og vinter.

 

.

Tekniske data

Arbeidsbredde (cm) 93 CM
Bruttovekt (kg) 282 KG
Maks. revers hastighet (km/t) 4 KMH
Motoreffekt (kW) 6.3 KW
Med oppsamler Ja
K-verdi (m/s^ 2) 2
Klippebredde (cm) 95 CM
Gir Fothydrostat T3
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 100
Sideutkast Nei
Nettovekt (kg) 219 KG
Primer Nei
Elektrisk tømming av gressboks Nei
Bakhjulets diameter (tommer) 18X8.5-8
Oppsamling Ja
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 98
Sylindervolum (ccm) 344
Automatisk choke Nei
Bensintankvolum (l) 7 L
Bioklipp Tilbehør
Motortype 4-Takt
Kraft (kW) 6.3
Lyskaster valgfri
Elektrisk start Ja
Motormodell 022
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Oppsamler materiale Stoff med hardtop
Arbeidsområde opp til m2 6000 QM
Skjermtype Uten
Frakobling klippeaggregat Ja
Antall motorsylindere 1
Omdr./min. 2600
Oppsamlingsvolum (l) 220 L
Oppsamler med nivåindikator Ja
Maks. hastighet foran (km/t) 9 KMH
Knivkoblingstype Elektromagnetisk
Kategori COMFORT pro
Antall kniver 2 ST
Hjuldiameter for (tomme) 15X6.0-6
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 90
Klippehøydejustering Sentral, 6 trin
Varemerke solo by AL-KO
Klippeaggregat type Standard
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 4
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.