Hagetraktor solo by AL-KO T 15-105.6 HD-A

Varenr. : 127368 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Rask klipping takket være et 105 cm bredt klippeverk
  • Betjeningselementene er lett tilgjengelige fra setet
  • Ekstra stor oppsamler med 310 liter volum
  • Lett tilgjengelige betjeningselementer
  • Kulelagret, vibrasjonsdempet klippeverk med 7,5 kW kraftig motor

Utviklet i Tyskland, produsert i Østerrike. Denne T 15-105.6 HD A byr på stabile komponenter og høyeste kvalitet. Slik er hagetraktorene solo® by AL-KO.

 

Hagetraktoren solo® by AL-KO T 15-105.6 HD A

Traktorene fra AL-KO, utviklet i Tyskland og produsert i vår fabrikk i Obdach i Østerrike, forener kvalitetsmaterialer og avanserte teknikker, og er dermed den perfekte partneren for klipping av store plener. Kraftige motorer og høyeste komfort: Har du noen gang sittet på en hagetraktor fra AL-KO, vil du aldri bruke en anden gressklipper igjen. Din spesielle fordel hos AL-KO: Takket være det brede utvalget av tilbehør for hagetraktoren, slik som bioklipper, utkastertut eller snøskjær, kan du bruke hagetraktoren på så mange vis.

 

Tekniske detaljer for hagetraktor solo® by AL-KO T 15-105.6 HD A

solo® by AL-KO T 15-105.6 HD A blir drevet av en luftkjølt 7,5 kW AL-KO Pro motor. Klippehøyden kan lett justeres i 7 trinn fra 30 mm til 90 mm. Med det 105 cm brede klippeverket med to kniver blir klippingen effektiv også i store hager. Om vinteren kan klippeverket fjernes med enkle håndgrep for vedlikehold og bruk av traktoren til snørydding.
Den motstandsdyktige og robuste C-profilrammen i kombinasjon med kulelagret, vibrasjonsdempet klippeverk sørger for lang levetid for solo® by AL-KO T 15-105.6 HD A. Elektrisk tømming av den 310 liters oppsamleren kan ettermonteres. Forover- og revers-pedaler er plassert side om side for enkel kjøring. Gjennom den utvendige tankåpningen er det lett å fylle bensin på maskinen. Eventuelt kan en støtfanger også monteres på denne hagetraktoren. Store 20-tommers bakhjul gir godt grep i ethvert terreng og på ethvert underlag.

 

Kjøp solo® by AL-KO T 15-105.6 HD A og andre alternativer

Få hagetraktor solo® by AL-KO T 15-105.6 HD A levert fra AL-KO fagforhandler og start med gressklippingen med det samme: Det er mulig med vår Premium leveringstjeneste. Start i dag en ny epoke for gressklippingen og bestill hagetraktoren solo® by AL-KO T 15-105.6 HD A hos oss i nettbutikken.
Hvis du ønsker en hagetraktor med Briggs & Stratton Intek-Motor, anbefaler vi T 16-105.6 HD V2 Premium. Vårt råd: Med et omfattende utvalg av tilbehør er solo® by AL-KO hagetraktor en ekte allrounder som gjør jobben både sommer og vinter.

Tekniske data

Knivkoblingstype Elektromagnetisk
Oppsamler materiale Stoff
Med oppsamler Ja
Bioklipp Tilbehør
Antall kniver 2
Oppsamlingsvolum (l) 310
Arbeidsområde opp til m2 8000
Sideutkast Nei
Gir Fothydrostat T3
Oppsamling Ja
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Elektrisk tømming av gressboks Nei
Varemerke solo® by AL-KO
Kategori Premium
Klippebredde (cm) 105
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)


Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.