God Jul og Godt Nyttår! Vi holder stengt mellom jul og nyttår og er tilbake mandag 2. januar kl. 9.

Hagetraktor solo® by AL-KO T 15-105.6 HD-A

Varenr. : 127368
NoStockAndUnderStockNotAloowed,MaterialStatusG7,OxSaleableIsNotOne,0 inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Rask klipping takket være et 105 cm bredt klippeverk
  • Betjeningselementene er lett tilgjengelige fra setet
  • Ekstra stor oppsamler med 310 liter volum
  • Lett tilgjengelige betjeningselementer
  • Kulelagret, vibrasjonsdempet klippeverk med 7,5 kW kraftig motor

Utviklet i Tyskland, produsert i Østerrike. Denne T 15-105.6 HD A byr på stabile komponenter og høyeste kvalitet. Slik er hagetraktorene solo® by AL-KO.

 

Hagetraktoren solo® by AL-KO T 15-105.6 HD A

Traktorene fra AL-KO, utviklet i Tyskland og produsert i vår fabrikk i Obdach i Østerrike, forener kvalitetsmaterialer og avanserte teknikker, og er dermed den perfekte partneren for klipping av store plener. Kraftige motorer og høyeste komfort: Har du noen gang sittet på en hagetraktor fra AL-KO, vil du aldri bruke en anden gressklipper igjen. Din spesielle fordel hos AL-KO: Takket være det brede utvalget av tilbehør for hagetraktoren, slik som bioklipper, utkastertut eller snøskjær, kan du bruke hagetraktoren på så mange vis.

 

Tekniske detaljer for hagetraktor solo® by AL-KO T 15-105.6 HD A

solo® by AL-KO T 15-105.6 HD A blir drevet av en luftkjølt 7,5 kW AL-KO Pro motor. Klippehøyden kan lett justeres i 7 trinn fra 30 mm til 90 mm. Med det 105 cm brede klippeverket med to kniver blir klippingen effektiv også i store hager. Om vinteren kan klippeverket fjernes med enkle håndgrep for vedlikehold og bruk av traktoren til snørydding.
Den motstandsdyktige og robuste C-profilrammen i kombinasjon med kulelagret, vibrasjonsdempet klippeverk sørger for lang levetid for solo® by AL-KO T 15-105.6 HD A. Elektrisk tømming av den 310 liters oppsamleren kan ettermonteres. Forover- og revers-pedaler er plassert side om side for enkel kjøring. Gjennom den utvendige tankåpningen er det lett å fylle bensin på maskinen. Eventuelt kan en støtfanger også monteres på denne hagetraktoren. Store 20-tommers bakhjul gir godt grep i ethvert terreng og på ethvert underlag.

 

Kjøp solo® by AL-KO T 15-105.6 HD A og andre alternativer

Få hagetraktor solo® by AL-KO T 15-105.6 HD A levert fra AL-KO fagforhandler og start med gressklippingen med det samme: Det er mulig med vår Premium leveringstjeneste. Start i dag en ny epoke for gressklippingen og bestill hagetraktoren solo® by AL-KO T 15-105.6 HD A hos oss i nettbutikken.
Hvis du ønsker en hagetraktor med Briggs & Stratton Intek-Motor, anbefaler vi T 16-105.6 HD V2 Premium. Vårt råd: Med et omfattende utvalg av tilbehør er solo® by AL-KO hagetraktor en ekte allrounder som gjør jobben både sommer og vinter.

Fordelene dine

Komfortabel justerbar XXL førerset

Komfortabel justerbar XXL førerset

Det ergonomiske ekstra brede førersetet er enkelt å justere frem og bak og sikrer optimal støtte.

Utvendig tankdeksel

Utvendig tankdeksel

Hvis tanken er tom, er det enkelt og trygt å fylle bensinen. Takket være den ytre tankdekselet er det ingen risiko for å kaste bort på den varme motoren.

Brede dekk med grov profil

Brede dekk med grov profil

Ekstra brede dekk på opptil 23 "med grov profil beskytter plenen og sikrer god trekkraft under alle forhold, optimal trykkfordeling og dermed de beste mulige klippe resultatene.
Pedaler

Pedaler

Ved solo-by AL-KO hagetraktorer, er front- og bakpedaler plassert side ved side for intuitiv bruk under kjøring.

Sportsratt

Sportsratt

Sportrattet er ikke bare smart som i en racerbil - det sørger også for ekstremt god kontroll over havstraktoren.

Smart design ned til minste detalj

Smart design ned til minste detalj

Takket være sin smarte design med enkle, elegante linjer og robuste konstruksjon, er hagetraktoren en tidløs blikkfanger.

God benplass

God benplass

Designet med lav grunnplate gir god benplass og enkel inn- og utgang. Under kjøring kan du derfor sitte komfortabelt i lang tid uten å bli sliten.

Ekstra sterk ramme

Ekstra sterk ramme

Den sterke rammen med en tykkelse på 3,6 mm er motstandsdyktig mot tung belastning, kraftig påvirkning og kjøring i ujevnt terreng. Den sofistikerte designen beskytter de bevegelige delene.

Akustisk signal

Akustisk signal

Den store samleren har rikelig volum. Et akustisk signal og en integrert indikator forteller når oppsamleren er full.

Tekniske data

Varemerke solo® by AL-KO
Klippebredde (cm) 105 CM
Kategori Premium
Hjuldiameter for (tomme) 15X6.0-6
Mål bredde cm uten boks 100 CM
Bioklipp Tilbehør
Oppsamlingsvolum (l) 310 L
Mål høyde cm uten boks 117 CM
Med oppsamler Ja
Arbeidsområde opp til m2 8000
Knivkoblingstype Elektromagnetisk
Elektrisk tømming av gressboks Nei
Nettovekt (kg) 248 KG
WiFi-tilkobling Ingen
Oppsamler materiale Stoff
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Mål lengde cm uten boks 251 CM
Sideutkast Nei
Antall kniver 2 ST
Oppsamling Ja
Gir Fothydrostat T3
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Download 2 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)


Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.