Hagetraktor solo by AL-KO T 15-93.7 HD-A Comfort

Varenr. : 127417 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Maksimal komfort takket være oversiktlig betjening
  • Bioklipperfunksjon med valgfri bioplugg
  • Pålitelig to-knivs klippeverk med kulelager
  • Brede hjul for optimal fremdrift ved klipping
  • Enkel veksling til vintermodus (med snøskjær)

 

Oppdag den fine siden av gressklippingen med våre solo by AL-KO hagetraktorer. Hagetraktoren solo by AL-KO T 15-93.7 HD-A Comfort er den ideelle partner for mellomstore hager.

 

Hagetraktoren solo by AL-KO T 15-93.7 HD-A Comfort

Høykvalitets komponenter utviklet i Tyskland og produsert i Østerrike: Slik presenterer hagetraktoren solo by AL-KO T 15-93.7 HD-A Comfort seg. Store områder kan klippes effektivt og fremfor alt komfortabelt med denne kraftige hagetraktoren. Omfattende tilbehør for hagetraktoren, som bioklipper, utkastertut, snøskjær og klippeverk som er lett å fjerne, gjør den til en all-rounder både sommer og vinter. Alle som ser etter en billig hagetraktor for nesten alle formål, vil bli fornøyde med dette produktet.

 

Tekniske detaljer for hagetraktoren solo by AL-KO T 15-93.7 HD-A Comfort

Allrounder fra Comfort produktlinjen er med sin klippebredde på 93 cm perfekt for å klippe store hager effektivt og raskt. Hagetraktoren solo by AL-KO T 15-93.7 HD-A Comfort drives av en 7,7 kW AL-KO Pro motor – robust og vibrasjondempet. Klippehøyden kan justeres raskt og enkelt med et håndgrep i 6 trinn fra 30 mm til 80 mm. Det slitesterke klippedekselet fremstilt av stålplater omfatter to kniver for ren gressklipping og kan tas av med enkle håndgrep. Et snøskjær kan monteres på fronten av hagetraktoren solo by AL-KO T 15-93.7 HD-A Comfort om vinteren. De ekstra store dekkene på opptil 20 tommer sørger for godt grep og rask fremdrift på alle underlag og i alle terreng. Den store 220 l oppsamleren tømmes lett ved bruk av teleskoparmen, direkte fra det justerbare førersetet. En anden komfortfordel byr det funksjonelle rattet og de oversiktlige betjeningselementene på.

 

Kjøp hagetraktoren solo by AL-KO T 15-93.7 HD-A Comfort eller våre andre alternativer

Hagetraktoren solo by AL-KO T 15-93.7 HD-A Comfort er den ideelle partner for store plener. Praktisk, effektiv og med topp resultater: Med denne vil du oppdage den fine siden av gressklippingen. Hvis du er ute etter en hagetraktor med 103 cm klippebredde, anbefaler vi hagetraktoren solo by AL-KO T 15-103.7 HD-A Comfort. Vårt råd: Med et omfattende utvalg av tilbehør er solo by AL-KO hagetraktor en ekte allrounder som gjør jobben både sommer og vinter.

 

.

Tekniske data

Arbeidsbredde (cm) 93
Knivkoblingstype Elektromagnetisk
Motoreffekt (kW) 7.7
Med oppsamler Ja
Kategori COMFORT pro
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Elektrisk tømming av gressboks Nei
Frakobling klippeaggregat Ja
Arbeidsområde opp til m2 6000
Oppsamler med nivåindikator Ja
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 100
Skjermtype Uten
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 90
Kraft (kW) 7.7
Elektrisk start Ja
Bensintankvolum (l) 7
K-verdi (m/s^ 2) 2
Motormodell AL-KO Pro 450
Oppsamlingsvolum (l) 220
Bakhjulets diameter (tommer) 18X8.5-8
Oppsamler materiale Stoff med hardtop
Antall motorsylindere 1
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 4
Klippehøydejustering Sentral, 6 trin
Varemerke solo by AL-KO
Bioklipp Tilbehør
Oppsamling Ja
Klippebredde (cm) 95
Primer Nei
Gir Fothydrostat T3
Sideutkast Nei
Antall kniver 2
Maks. revers hastighet (km/t) 4
Maks. hastighet foran (km/t) 9
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 98
Motortype 4-Takt
Sylindervolum (ccm) 452
Automatisk choke Nei
Klippeaggregat type Standard
Omdr./min. 2600
Lyskaster Valgfri
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.