Hagetraktor solo® by AL-KO T 15-93.7 HD-A Comfort

Varenr. : 127417 Denne varen er ikke på lager.
NoStockAndUnderStockNotAllowed
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Maksimal komfort takket være oversiktlig betjening
  • Bioklipperfunksjon med valgfri bioplugg
  • Pålitelig to-knivs klippeverk med kulelager
  • Brede hjul for optimal fremdrift ved klipping
  • Enkel veksling til vintermodus (med snøskjær)

 

Oppdag den fine siden av gressklippingen med våre solo® by AL-KO hagetraktorer. Hagetraktoren solo® by AL-KO T 15-93.7 HD-A Comfort er den ideelle partner for mellomstore hager.

 

Hagetraktoren solo® by AL-KO T 15-93.7 HD-A Comfort

Høykvalitets komponenter utviklet i Tyskland og produsert i Østerrike: Slik presenterer hagetraktoren solo® by AL-KO T 15-93.7 HD-A Comfort seg. Store områder kan klippes effektivt og fremfor alt komfortabelt med denne kraftige hagetraktoren. Omfattende tilbehør for hagetraktoren, som bioklipper, utkastertut, snøskjær og klippeverk som er lett å fjerne, gjør den til en all-rounder både sommer og vinter. Alle som ser etter en billig hagetraktor for nesten alle formål, vil bli fornøyde med dette produktet.

 

Tekniske detaljer for hagetraktoren solo® by AL-KO T 15-93.7 HD-A Comfort

Allrounder fra Comfort produktlinjen er med sin klippebredde på 93 cm perfekt for å klippe store hager effektivt og raskt. Hagetraktoren solo® by AL-KO T 15-93.7 HD-A Comfort drives av en 7,7 kW AL-KO Pro motor – robust og vibrasjondempet. Klippehøyden kan justeres raskt og enkelt med et håndgrep i 6 trinn fra 30 mm til 80 mm. Det slitesterke klippedekselet fremstilt av stålplater omfatter to kniver for ren gressklipping og kan tas av med enkle håndgrep. Et snøskjær kan monteres på fronten av hagetraktoren solo® by AL-KO T 15-93.7 HD-A Comfort om vinteren. De ekstra store dekkene på opptil 20 tommer sørger for godt grep og rask fremdrift på alle underlag og i alle terreng. Den store 220 l oppsamleren tømmes lett ved bruk av teleskoparmen, direkte fra det justerbare førersetet. En anden komfortfordel byr det funksjonelle rattet og de oversiktlige betjeningselementene på.

 

Kjøp hagetraktoren solo® by AL-KO T 15-93.7 HD-A Comfort eller våre andre alternativer

Hagetraktoren solo® by AL-KO T 15-93.7 HD-A Comfort er den ideelle partner for store plener. Praktisk, effektiv og med topp resultater: Med denne vil du oppdage den fine siden av gressklippingen. Hvis du er ute etter en hagetraktor med 103 cm klippebredde, anbefaler vi hagetraktoren solo® by AL-KO T 15-103.7 HD-A Comfort. Vårt råd: Med et omfattende utvalg av tilbehør er solo® by AL-KO hagetraktor en ekte allrounder som gjør jobben både sommer og vinter.

 

.

Fordelene dine

God benplass

God benplass

Designet med lav grunnplate gir god benplass og enkel inn- og utgang. Under kjøring kan du derfor sitte komfortabelt i lang tid uten å bli sliten.

Acoustic fill level indicator

Acoustic fill level indicator

The large-volume gras catcher box warns the user with an acoustic signal as soon as the box is full.

Ekstra sterk ramme

Ekstra sterk ramme

Den sterke rammen med en tykkelse på 3,6 mm er motstandsdyktig mot tung belastning, kraftig påvirkning og kjøring i ujevnt terreng. Den sofistikerte designen beskytter de bevegelige delene.

Smart design ned til minste detalj

Smart design ned til minste detalj

Takket være sin smarte design med enkle, elegante linjer og robuste konstruksjon, er hagetraktoren en tidløs blikkfanger.

Tekniske data

196.5 CM
no retrofit kit available
Motoreffekt (kW) 7.7 KW
Varemerke solo® by AL-KO
Arbeidsbredde (cm) 93 CM
Klippebredde (cm) 95 CM
Motormodell AL-KO Pro 450
Klippehøyde min / maks. i mm 30 - 80 MM
Mål bredde cm uten boks 102 CM
Mål lengde cm uten boks 239 CM
Mål høyde cm uten boks 114 CM
Sylindervolum (ccm) 452
Omdr./min. 2600
Antall motorsylindere 1
Elektrisk start Ja
Bioklipp Tilbehør
Automatisk choke Nei
Lyskaster Valgfri
Kategori COMFORT pro
Maks. hastighet foran (km/t) 9 KMH
Skjermtype Uten
Kraft (kW) 7.7
Oppsamler materiale Stoff med hardtop
Bakhjulets diameter (tommer) 18X8.5-8
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 100
Oppsamlingsvolum (l) 220 L
Sideutkast Nei
Klippehøydejustering Sentral, 6 trin
Differensialsperre Nej
WiFi-tilkobling Ingen
Bruttovekt (kg) 290 KG
Elektrisk tømming av gressboks Nei
Bensintankvolum (l) 7 L
Hjuldiameter for (tomme) 15X6.0-6
Klippeaggregat type Standard
Nettovekt (kg) 227 KG
GT_STOSSSTANGE optional
Primer Nei
Maks. revers hastighet (km/t) 4 KMH
Oppsamler med nivåindikator Ja
Gir Fothydrostat T3
Instruksjoner for bruk Download (27.66MB)
Download (21.42MB)
Download (4.26MB)
CE-erklæringer Download (136.43KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.