Hagetraktor solo by AL-KO T 15-93.9 HDS-A

Varenr. : 127574 Klar for levering
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Maksimal komfort takket være oversiktlig betjening
  • Bioklipperfunksjon
  • 95 cm klippebredde – til gressplener opptil 7.000 m2
  • Brede hjul for optimal fremdrift ved klipping
  • Stort tilbehørsprogram

Ofte kjøpt sammen ...

kr 31 799,00
Dette produktet

Totalpris for alle produkter

kr 32 440,00 *

Oppdag den fine siden av gressklippingen med våre solo by AL-KO hagetraktorer. Hagetraktoren solo by AL-KO T 15-93.9 HDS-A Comfort er den ideelle partner for mellomstore hager.

Hagetraktoren solo by AL-KO T 15-93.9 HDS-A Comfort

Høykvalitets komponenter utviklet i Tyskland og produsert i Østerrike: Slik presenterer hagetraktoren solo by AL-KO T 15-93.9 HDS-A Comfort seg. Store områder kan klippes effektivt og fremfor alt komfortabelt med denne kraftige hagetraktoren. Hagetraktoren har også mulighet til bioklipp, som enkelt kan justeres uten verktøy.

Ekstra-utstyr som kan kjøpes til hagetraktoren er for eksempel arbeidslampe og snøskraper. Kombinert med et klippebord som er lett å fjerne, gjør den til en all-rounder både sommer og vinter. Alle som ser etter en billig hagetraktor for nesten alle formål, vil bli fornøyde med dette produktet.

Tekniske data for hagetraktoren solo by AL-KO T 15-93.9 HDS-A Comfort

Allrounderen fra Comfort produktlinjen er med sin klippebredde på 95 cm perfekt for å klippe store hager effektivt og raskt. Hagetraktoren solo by AL-KO T 15-93.9 HDS-A Comfort drives av en 8,5 kW AL-KO motor. Klippehøyden kan justeres raskt og enkelt med et håndgrep i 6 trinn fra 30 mm til 80 mm. Det slitesterke klippedekselet fremstilt av stål og har to kniver for ren gressklipping og kan enkelt tas av med enkle håndgrep.

Et snøskjær kan monteres på fronten av hagetraktoren solo by AL-KO T 15-93.9 HDS-A Comfort om vinteren. De ekstra store dekkene på opptil 18 tommer sørger for godt grep og rask fremdrift på alle underlag og i alle terreng. Klipt gress skyves ut i sideretning fra hagetraktoren. En anden komfortfordel byr det funksjonelle rattet og de oversiktlige betjeningselementene på.

Kjøp hagetraktoren solo by AL-KO T 15-93.9 HDS-A Comfort eller en av våre andre modeller

Start i dag en ny æra for gressklipping og bestill hagetraktor solo by AL-KO T 15-93.9 HDS-A Comfort i vår nettbutikk.Hagetraktoren solo by AL-KO T 15-93.9 HDS-A Comfort er den ideelle partner for store plener. Praktisk, effektiv og med topp resultater: Med denne vil du oppdage den fine siden av gressklippingen. Hvis du er ute etter en hagetraktor med 110 cm klippebredde, anbefaler vi hagetraktoren solo by AL-KO T 22-111.7 HDS-A V2.
Vårt råd: Med et omfattende utvalg av tilbehør er solo by AL-KO hagetraktor en ekte allrounder som gjør jobben både sommer og vinter.

Tekniske data

Arbeidsbredde (cm) 95
Primer Nei
Varemerke solo by AL-KO
Motormodell AL-KO Pro 450
Elektrisk start Ja
Maks. revers hastighet (km/t) 3.5
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 100
Sylindervolum (ccm) 452
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 98
Bioklipp Ja
Oppsamling Nei
Klippehøydejustering Sentral, 6 trin
Skjermtype Uten
Motortype 4-Takt
Bakhjulets diameter (tommer) 18X8.5-8
Frakobling klippeaggregat Ja
Kategori COMFORT pro
Klippebredde (cm) 95
Klippeaggregat type Standard
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
K-verdi (m/s^ 2) 2
Lyskaster Valgfri
Motoreffekt (kW) 8.5
Antall kniver 2
Kraft (kW) 8.5
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 90
Automatisk choke Nei
Antall motorsylindere 1
Arbeidsområde opp til m2 7000
Gir Fothydrostat T2
Omdr./min. 2900
Knivkoblingstype Elektromagnetisk
Funksjon 2in1
Bensintankvolum (l) 7
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 4
Sideutkast Ja
Maks. hastighet foran (km/t) 8
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Download 2 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.