Hagetraktor solo® by AL-KO T 15-93.9 HDS-A

Varenr. : 127574 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Maksimal komfort takket være oversiktlig betjening
  • Bioklipperfunksjon
  • 95 cm klippebredde – til gressplener opptil 7.000 m2
  • Brede hjul for optimal fremdrift ved klipping
  • Stort tilbehørsprogram

Oppdag den fine siden av gressklippingen med våre solo® by AL-KO hagetraktorer. Hagetraktoren solo® by AL-KO T 15-93.9 HDS-A Comfort er den ideelle partner for mellomstore hager.

Hagetraktoren solo® by AL-KO T 15-93.9 HDS-A Comfort

Høykvalitets komponenter utviklet i Tyskland og produsert i Østerrike: Slik presenterer hagetraktoren solo® by AL-KO T 15-93.9 HDS-A Comfort seg. Store områder kan klippes effektivt og fremfor alt komfortabelt med denne kraftige hagetraktoren. Hagetraktoren har også mulighet til bioklipp, som enkelt kan justeres uten verktøy.

Ekstra-utstyr som kan kjøpes til hagetraktoren er for eksempel arbeidslampe og snøskraper. Kombinert med et klippebord som er lett å fjerne, gjør den til en all-rounder både sommer og vinter. Alle som ser etter en billig hagetraktor for nesten alle formål, vil bli fornøyde med dette produktet.

Tekniske data for hagetraktoren solo® by AL-KO T 15-93.9 HDS-A Comfort

Allrounderen fra Comfort produktlinjen er med sin klippebredde på 95 cm perfekt for å klippe store hager effektivt og raskt. Hagetraktoren solo® by AL-KO T 15-93.9 HDS-A Comfort drives av en 8,5 kW AL-KO motor. Klippehøyden kan justeres raskt og enkelt med et håndgrep i 6 trinn fra 30 mm til 80 mm. Det slitesterke klippedekselet fremstilt av stål og har to kniver for ren gressklipping og kan enkelt tas av med enkle håndgrep.

Et snøskjær kan monteres på fronten av hagetraktoren solo® by AL-KO T 15-93.9 HDS-A Comfort om vinteren. De ekstra store dekkene på opptil 18 tommer sørger for godt grep og rask fremdrift på alle underlag og i alle terreng. Klipt gress skyves ut i sideretning fra hagetraktoren. En anden komfortfordel byr det funksjonelle rattet og de oversiktlige betjeningselementene på.

Kjøp hagetraktoren solo® by AL-KO T 15-93.9 HDS-A Comfort eller en av våre andre modeller

Start i dag en ny æra for gressklipping og bestill hagetraktor solo® by AL-KO T 15-93.9 HDS-A Comfort i vår nettbutikk.Hagetraktoren solo® by AL-KO T 15-93.9 HDS-A Comfort er den ideelle partner for store plener. Praktisk, effektiv og med topp resultater: Med denne vil du oppdage den fine siden av gressklippingen. Hvis du er ute etter en hagetraktor med 110 cm klippebredde, anbefaler vi hagetraktoren solo® by AL-KO T 22-111.7 HDS-A V2.
Vårt råd: Med et omfattende utvalg av tilbehør er solo® by AL-KO hagetraktor en ekte allrounder som gjør jobben både sommer og vinter.

Tekniske data

190 CM
102 CM
114 CM
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 4
Maks. hastighet foran (km/t) 8 KMH
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 98
Antall kniver 2 ST
Maks. revers hastighet (km/t) 3.5 KMH
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 100
Klippehøydejustering Sentral, 6 trin
Knivkoblingstype Elektromagnetisk
Klippeaggregat type Standard
Oppsamling Nei
Skjermtype Uten
Frakobling klippeaggregat Ja
Gir Fothydrostat T2
GT_DIFFERENZIALSPERRE 002
Bioklipp Ja
Arbeidsområde opp til m2 7000
Lyskaster Valgfri
Funksjon 2in1
Kraft (kW) 8.5
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 90
Bakhjulets diameter (tommer) 18X8.5-8
Hjuldiameter for (tomme) 15X6.0-6
K-verdi (m/s^ 2) 2
Sideutkast Ja
Nettovekt (kg) 212 KG
Varemerke solo® by AL-KO
Kategori COMFORT pro
Arbeidsbredde (cm) 95 CM
Klippebredde (cm) 95 CM
Motormodell AL-KO Pro 450
Motoreffekt (kW) 8.5 KW
Motortype 4-Takt
Sylindervolum (ccm) 452
Omdr./min. 2900
Antall motorsylindere 1
Elektrisk start Ja
Automatisk choke Nei
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Download 2 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.