Hagetraktor solo by AL-KO T 15-95.6 HD A Premium

Artikkelnummer: 127367 Denne varen er ikke på lager og må bestilles igjen.
inkl. 25% mva, plus levering
  • Rask klipping takket være 95 cm klippeverk
  • Betjeningselementene er lett tilgjengelige fra setet
  • Stor oppsamler med rikelig volum og lydsignal som nivåindikator
  • Mer komfortabelt, justerbart førersete
  • Kulelagret, vibrasjonsdempet klippeverk med 7,7 kW kraftig motor

 

Utviklet i Tyskland, produsert i Østerrike. Denne solo by AL-KO T 15-95.6 HD A byr på stabile komponenter og høyeste kvalitet. Slik er hagetraktorene solo by AL-KO.

 

Hagetraktor solo by AL-KO T 15-95.6 HD A

Har du en gang sittet på en hagetraktor fra AL-KO, vil du aldri bruke en anden gressklipper igjen. Våre traktorer, utviklet i Tyskland og produsert i vår fabrikk i Obdach i Østerrike, forener materialer av høy kvalitet og avanserte teknikker, og er dermed den perfekte partner for klipping av store plener. Kraftige motorer og høy komfort: Slik er hagetraktorene fra AL-KO. Din spesielle fordel hos AL-KO: Takket være det brede utvalget av tilbehør for hagetraktoren, slik som bioklipper, utkastertut eller snøskjær, kan du bruke hagetraktoren på så mange vis.

 

Tekniske detaljer for hagetraktor solo by AL-KO T 15-95.6 HD A

Nybegynnermodellen med overlegent forhold mellom pris og ytelse. Klippehøyden kan lett justeres i 7 trinn fra 30 mm til 90 mm. Med det 95 cm brede klippeverket med to kniver blir klippingen effektiv også i store hager. Om vinteren kan klippeverket fjernes med enkle håndgrep for vedlikehold og bruk av traktoren til snørydding.
Den motstandsdyktige og robuste C-profilrammen sørger i kombinasjon med kulelagret, vibrasjonsdempet klippeverk for en lang levetid for solo by AL-KO T 15-95.6 HD A. Forover- og reverspedaler er plassert på side om side for enkel kjøring med hydrostatisk overføring. Eventuelt kan en støtfanger også monteres på denne hagetraktoren. Det komfortable setet kan justeres trinnvis og individuelt. Store 20-tommers bakhjul gir godt grep i ethvert terreng og på ethvert underlag.

 

Kjøp solo by AL-KO T 15-95.6 HD A og andre alternativer

Få hagetraktor solo by AL-KO T 15-95.6 HD A fra AL-KO levert fra fagforhandler og start gressklippingen med det samme: Dette er mulig med vår Premium leveringstjeneste. Start en ny epoke i dag for gressklippingen, og bestill hagetraktoren solo by AL-KO T 15-95.6 HD A hos oss i nettbutikken.
Hvis du ønsker en hagetraktor med Briggs & Stratton Intek-Motor, anbefaler vi solo by AL-KO T 16-95.6 HD V2 Premium. Vårt råd: Med et omfattende utvalg av tilbehør er solo by AL-KO hagetraktor en ekte allrounder som gjør jobben både sommer og vinter.

 

.

Tekniske data

Arbeidsbredde (cm) 95.0
Antall kniver 2.0
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2.0
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 90.0
Klippebredde (cm) 95.0
Omdr./min. 2600.0
Motoreffekt (kW) 7.7
Bensintankvolum (l) 8.0
Nettovekt (kg) 247.0
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 98.0
K-verdi (m/s^ 2) 2.0
Maks. revers hastighet (km/t) 4.0
Kraft (kW) 7.7
Oppsamlingsvolum (l) 310.0
Maks. hastighet foran (km/t) 9.0
Sylindervolum (ccm) 452.0
Arbeidsområde opp til m2 0.0
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 4.0
Bruttovekt (kg) 310.0
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 100.0
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)
Download 1 (0.00P)
CE-erklæringer Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.