Hagetraktor solo by AL-KO T 15-95.6 HD A Premium

Varenr. : 127367 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Rask klipping takket være 95 cm klippeverk
  • Betjeningselementene er lett tilgjengelige fra setet
  • Stor oppsamler med rikelig volum og lydsignal som nivåindikator
  • Mer komfortabelt, justerbart førersete
  • Kulelagret, vibrasjonsdempet klippeverk med 7,7 kW kraftig motor

 

Utviklet i Tyskland, produsert i Østerrike. Denne solo by AL-KO T 15-95.6 HD A byr på stabile komponenter og høyeste kvalitet. Slik er hagetraktorene solo by AL-KO.

 

Hagetraktor solo by AL-KO T 15-95.6 HD A

Har du en gang sittet på en hagetraktor fra AL-KO, vil du aldri bruke en anden gressklipper igjen. Våre traktorer, utviklet i Tyskland og produsert i vår fabrikk i Obdach i Østerrike, forener materialer av høy kvalitet og avanserte teknikker, og er dermed den perfekte partner for klipping av store plener. Kraftige motorer og høy komfort: Slik er hagetraktorene fra AL-KO. Din spesielle fordel hos AL-KO: Takket være det brede utvalget av tilbehør for hagetraktoren, slik som bioklipper, utkastertut eller snøskjær, kan du bruke hagetraktoren på så mange vis.

 

Tekniske detaljer for hagetraktor solo by AL-KO T 15-95.6 HD A

Nybegynnermodellen med overlegent forhold mellom pris og ytelse. Klippehøyden kan lett justeres i 7 trinn fra 30 mm til 90 mm. Med det 95 cm brede klippeverket med to kniver blir klippingen effektiv også i store hager. Om vinteren kan klippeverket fjernes med enkle håndgrep for vedlikehold og bruk av traktoren til snørydding.
Den motstandsdyktige og robuste C-profilrammen sørger i kombinasjon med kulelagret, vibrasjonsdempet klippeverk for en lang levetid for solo by AL-KO T 15-95.6 HD A. Forover- og reverspedaler er plassert på side om side for enkel kjøring med hydrostatisk overføring. Eventuelt kan en støtfanger også monteres på denne hagetraktoren. Det komfortable setet kan justeres trinnvis og individuelt. Store 20-tommers bakhjul gir godt grep i ethvert terreng og på ethvert underlag.

 

Kjøp solo by AL-KO T 15-95.6 HD A og andre alternativer

Få hagetraktor solo by AL-KO T 15-95.6 HD A fra AL-KO levert fra fagforhandler og start gressklippingen med det samme: Dette er mulig med vår Premium leveringstjeneste. Start en ny epoke i dag for gressklippingen, og bestill hagetraktoren solo by AL-KO T 15-95.6 HD A hos oss i nettbutikken.
Hvis du ønsker en hagetraktor med Briggs & Stratton Intek-Motor, anbefaler vi solo by AL-KO T 16-95.6 HD V2 Premium. Vårt råd: Med et omfattende utvalg av tilbehør er solo by AL-KO hagetraktor en ekte allrounder som gjør jobben både sommer og vinter.

 

.

Tekniske data

Arbeidsbredde (cm) 95
K-verdi (m/s^ 2) 2
Oppsamling Ja
Kraft (kW) 7.7
Oppsamler materiale Stoff med hardtop
Elektrisk tømming av gressboks Nei
Antall motorsylindere 1
Skjermtype Uten
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Antall kniver 2
Sideutkast Nei
Sylindervolum (ccm) 452
Omdr./min. 2600
Motortype 4-Takt
Maks. revers hastighet (km/t) 4
Arbeidsområde opp til m2 7000
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 4
Primer Nei
Lyskaster Valgfri
Bensintankvolum (l) 8
Automatisk choke Nei
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 98
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 90
Oppsamlingsvolum (l) 310
Bakhjulets diameter (tommer) 20X10.0-8
Klippebredde (cm) 95
Knivkoblingstype Elektromagnetisk
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 100
Elektrisk start Ja
Motoreffekt (kW) 7.7
Klippeaggregat type Standard
Motormodell AL-KO Pro 450
Bioklipp Tilbehør
Kategori PREMIUM pro
Varemerke solo by AL-KO
Maks. hastighet foran (km/t) 9
Frakobling klippeaggregat Ja
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Oppsamler med nivåindikator Ja
Med oppsamler Ja
Gir Fothydrostat T3
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)


Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.