Hagetraktor solo® by AL-KO T 15-95.6 HD A Premium

Varenr. : 127367 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Rask klipping takket være 95 cm klippeverk
  • Betjeningselementene er lett tilgjengelige fra setet
  • Stor oppsamler med rikelig volum og lydsignal som nivåindikator
  • Mer komfortabelt, justerbart førersete
  • Kulelagret, vibrasjonsdempet klippeverk med 7,7 kW kraftig motor

 

Utviklet i Tyskland, produsert i Østerrike. Denne solo® by AL-KO T 15-95.6 HD A byr på stabile komponenter og høyeste kvalitet. Slik er hagetraktorene solo® by AL-KO.

 

Hagetraktor solo® by AL-KO T 15-95.6 HD A

Har du en gang sittet på en hagetraktor fra AL-KO, vil du aldri bruke en anden gressklipper igjen. Våre traktorer, utviklet i Tyskland og produsert i vår fabrikk i Obdach i Østerrike, forener materialer av høy kvalitet og avanserte teknikker, og er dermed den perfekte partner for klipping av store plener. Kraftige motorer og høy komfort: Slik er hagetraktorene fra AL-KO. Din spesielle fordel hos AL-KO: Takket være det brede utvalget av tilbehør for hagetraktoren, slik som bioklipper, utkastertut eller snøskjær, kan du bruke hagetraktoren på så mange vis.

 

Tekniske detaljer for hagetraktor solo® by AL-KO T 15-95.6 HD A

Nybegynnermodellen med overlegent forhold mellom pris og ytelse. Klippehøyden kan lett justeres i 7 trinn fra 30 mm til 90 mm. Med det 95 cm brede klippeverket med to kniver blir klippingen effektiv også i store hager. Om vinteren kan klippeverket fjernes med enkle håndgrep for vedlikehold og bruk av traktoren til snørydding.
Den motstandsdyktige og robuste C-profilrammen sørger i kombinasjon med kulelagret, vibrasjonsdempet klippeverk for en lang levetid for solo® by AL-KO T 15-95.6 HD A. Forover- og reverspedaler er plassert på side om side for enkel kjøring med hydrostatisk overføring. Eventuelt kan en støtfanger også monteres på denne hagetraktoren. Det komfortable setet kan justeres trinnvis og individuelt. Store 20-tommers bakhjul gir godt grep i ethvert terreng og på ethvert underlag.

 

Kjøp solo® by AL-KO T 15-95.6 HD A og andre alternativer

Få hagetraktor solo® by AL-KO T 15-95.6 HD A fra AL-KO levert fra fagforhandler og start gressklippingen med det samme: Dette er mulig med vår Premium leveringstjeneste. Start en ny epoke i dag for gressklippingen, og bestill hagetraktoren solo® by AL-KO T 15-95.6 HD A hos oss i nettbutikken.
Hvis du ønsker en hagetraktor med Briggs & Stratton Intek-Motor, anbefaler vi solo® by AL-KO T 16-95.6 HD V2 Premium. Vårt råd: Med et omfattende utvalg av tilbehør er solo® by AL-KO hagetraktor en ekte allrounder som gjør jobben både sommer og vinter.

 

.

Tekniske data

251 CM
100 CM
117 CM
Kraft (kW) 7.7
Oppsamlingsvolum (l) 310 L
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Oppsamling Ja
Maks. hastighet foran (km/t) 9 KMH
Antall kniver 2 ST
Oppsamler materiale Stoff med hardtop
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 90
Hjuldiameter for (tomme) 15X6.0-6
K-verdi (m/s^ 2) 2
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Med oppsamler Ja
Sideutkast Nei
Nettovekt (kg) 247 KG
Knivkoblingstype Elektromagnetisk
GT_DIFFERENZIALSPERRE 002
Elektrisk tømming av gressboks Nei
Oppsamler med nivåindikator Ja
Frakobling klippeaggregat Ja
Klippeaggregat type Standard
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 4
Arbeidsområde opp til m2 7000
Bakhjulets diameter (tommer) 20X10.0-8
Skjermtype Uten
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 98
Gir Fothydrostat T3
Bioklipp Tilbehør
Maks. revers hastighet (km/t) 4 KMH
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 100
Lyskaster Valgfri
Varemerke solo® by AL-KO
Kategori PREMIUM pro
Arbeidsbredde (cm) 95 CM
Klippebredde (cm) 95 CM
Motormodell AL-KO Pro 450
Motoreffekt (kW) 7.7 KW
Motortype 4-Takt
Sylindervolum (ccm) 452
Omdr./min. 2600
Antall motorsylindere 1
Elektrisk start Ja
Automatisk choke Nei
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)


Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.