Hagetraktor solo® by AL-KO T 15-95.6 HD A Premium

Varenr. : 127367 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Rask klipping takket være 95 cm klippeverk
  • Betjeningselementene er lett tilgjengelige fra setet
  • Stor oppsamler med rikelig volum og lydsignal som nivåindikator
  • Mer komfortabelt, justerbart førersete
  • Kulelagret, vibrasjonsdempet klippeverk med 7,7 kW kraftig motor

 

Utviklet i Tyskland, produsert i Østerrike. Denne solo® by AL-KO T 15-95.6 HD A byr på stabile komponenter og høyeste kvalitet. Slik er hagetraktorene solo® by AL-KO.

 

Hagetraktor solo® by AL-KO T 15-95.6 HD A

Har du en gang sittet på en hagetraktor fra AL-KO, vil du aldri bruke en anden gressklipper igjen. Våre traktorer, utviklet i Tyskland og produsert i vår fabrikk i Obdach i Østerrike, forener materialer av høy kvalitet og avanserte teknikker, og er dermed den perfekte partner for klipping av store plener. Kraftige motorer og høy komfort: Slik er hagetraktorene fra AL-KO. Din spesielle fordel hos AL-KO: Takket være det brede utvalget av tilbehør for hagetraktoren, slik som bioklipper, utkastertut eller snøskjær, kan du bruke hagetraktoren på så mange vis.

 

Tekniske detaljer for hagetraktor solo® by AL-KO T 15-95.6 HD A

Nybegynnermodellen med overlegent forhold mellom pris og ytelse. Klippehøyden kan lett justeres i 7 trinn fra 30 mm til 90 mm. Med det 95 cm brede klippeverket med to kniver blir klippingen effektiv også i store hager. Om vinteren kan klippeverket fjernes med enkle håndgrep for vedlikehold og bruk av traktoren til snørydding.
Den motstandsdyktige og robuste C-profilrammen sørger i kombinasjon med kulelagret, vibrasjonsdempet klippeverk for en lang levetid for solo® by AL-KO T 15-95.6 HD A. Forover- og reverspedaler er plassert på side om side for enkel kjøring med hydrostatisk overføring. Eventuelt kan en støtfanger også monteres på denne hagetraktoren. Det komfortable setet kan justeres trinnvis og individuelt. Store 20-tommers bakhjul gir godt grep i ethvert terreng og på ethvert underlag.

 

Kjøp solo® by AL-KO T 15-95.6 HD A og andre alternativer

Få hagetraktor solo® by AL-KO T 15-95.6 HD A fra AL-KO levert fra fagforhandler og start gressklippingen med det samme: Dette er mulig med vår Premium leveringstjeneste. Start en ny epoke i dag for gressklippingen, og bestill hagetraktoren solo® by AL-KO T 15-95.6 HD A hos oss i nettbutikken.
Hvis du ønsker en hagetraktor med Briggs & Stratton Intek-Motor, anbefaler vi solo® by AL-KO T 16-95.6 HD V2 Premium. Vårt råd: Med et omfattende utvalg av tilbehør er solo® by AL-KO hagetraktor en ekte allrounder som gjør jobben både sommer og vinter.

 

.

Fordelene dine

Maximum efficiency

Maximum efficiency

You achieve maximum efficiency thanks to the high driving and mowing speed, the wide mowing deck, the MaxAirflow technology for the optimum grass transport into the large-volume 310 litre grass catcher box.

God benplass

God benplass

Designet med lav grunnplate gir god benplass og enkel inn- og utgang. Under kjøring kan du derfor sitte komfortabelt i lang tid uten å bli sliten.

Pedaler

Pedaler

Ved solo-by AL-KO hagetraktorer, er front- og bakpedaler plassert side ved side for intuitiv bruk under kjøring.

Komfortabel justerbar XXL førerset

Komfortabel justerbar XXL førerset

Det ergonomiske ekstra brede førersetet er enkelt å justere frem og bak og sikrer optimal støtte.

Sportsratt

Sportsratt

Sportrattet er ikke bare smart som i en racerbil - det sørger også for ekstremt god kontroll over havstraktoren.

Akustisk signal

Akustisk signal

Den store samleren har rikelig volum. Et akustisk signal og en integrert indikator forteller når oppsamleren er full.

Ekstra sterk ramme

Ekstra sterk ramme

Den sterke rammen med en tykkelse på 3,6 mm er motstandsdyktig mot tung belastning, kraftig påvirkning og kjøring i ujevnt terreng. Den sofistikerte designen beskytter de bevegelige delene.

Brede dekk med grov profil

Brede dekk med grov profil

Ekstra brede dekk på opptil 23 "med grov profil beskytter plenen og sikrer god trekkraft under alle forhold, optimal trykkfordeling og dermed de beste mulige klippe resultatene.
Smart design ned til minste detalj

Smart design ned til minste detalj

Takket være sin smarte design med enkle, elegante linjer og robuste konstruksjon, er hagetraktoren en tidløs blikkfanger.

Utvendig tankdeksel

Utvendig tankdeksel

Hvis tanken er tom, er det enkelt og trygt å fylle bensinen. Takket være den ytre tankdekselet er det ingen risiko for å kaste bort på den varme motoren.

Tekniske data

Arbeidsbredde (cm) 95 CM
Kjøretype Bensin
Motormodell AL-KO Pro 450
Sylindervolum (ccm) 452
Motoreffekt (kW) 7.7 KW
Omdr./min. 2600
Nettovekt (kg) 247 KG
Gir Fothydrostat T3
Antall motorsylindere 1
Elektrisk start Ja
Oppsamlingsvolum (l) 310 L
WiFi-tilkobling Ingen
Elektrisk tømming av gressboks Nei
Mål bredde cm uten boks 100 CM
Bruttovekt (kg) 310 KG
Mål høyde cm uten boks 117 CM
Mål lengde cm uten boks 251 CM
Skjermtype Uten
Oppsamler materiale Stoff med hardtop
Arbeidsområde opp til m2 7000 QM
Klippehøyde min / maks. i mm 30 - 80 MM
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Bioklipp Tilbehør
Bensintankvolum (l) 8 L
Sideutkast Nei
Hjuldiameter for (tomme) 15X6.0-6
Bakhjulets diameter (tommer) 20X10.0-8
Maks. hastighet foran (km/t) 9 KMH
Maks. revers hastighet (km/t) 4 KMH
Klippeaggregat type Standard
Kraft (kW) 7.7
Differensialsperre Nej
Oppsamler med nivåindikator Ja
GT_CONNECTIVITY_RETROFIT AL-KO smart-connect Bluetooth
Primer Nei
Lyskaster Valgfri
Dimensjonslengde boks cm 222 CM
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 100
Automatisk choke Nei
Klippebredde (cm) 95 CM
GT_STOSSSTANGE optional
Kategori PREMIUM pro
Varemerke solo® by AL-KO
Instruksjoner for bruk Download (4.26MB)
Download (5.69MB)
Download (6.99MB)
CE-erklæringer Download (629.46KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.