Hagetraktor solo by AL-KO T 16-103.7 HD V2 Comfort

Varenr. : 127444 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Maksimal komfort takket være oversiktlig betjening
  • Bioklipperfunksjon med valgfri bioplugg
  • Pålitelig to-knivs klippeverk med kulelager
  • Brede hjul for optimal fremdrift ved klipping
  • Signaltone for å angi tømming av oppsamleren

 

Oppdag den fine siden av gressklippingen med våre solo by AL-KO hagetraktorer. Hagetraktoren solo by AL-KO T 16-103.7 HD V2 Comfort er den ideelle partner for mellomstore hager.

 

Hagetraktoren solo by AL-KO T 16-103.7 HD V2 Comfort

Høykvalitets komponenter utviklet i Tyskland og produsert i Østerrike: Slik presenterer hagetraktoren solo by AL-KO T 16-103.7 HD V2 Comfort seg. Store områder kan klippes effektivt og fremfor alt komfortabelt med denne kraftige hagetraktoren. Omfattende tilbehør for hagetraktoren, som bioklipper, utkastertut, snøskjær og klippeverk som er lett å fjerne, gjør den til en allrounder både sommer og vinter. Alle som ser etter en billig hagetraktor for nesten alle formål, vil bli fornøyde med dette produktet.

 

Tekniske detaljer for hagetraktoren solo by AL-KO T 16-103.7 HD V2 Comfort

Allrounder fra Comfort produktlinjen er med sin klippebredde på 103 cm perfekt for å klippe store hager effektivt og raskt. Vår arbeidshest solo by AL-KO T 16-103.7 HD V2 Comfort drives av en 9,1 kW 2-sylindret Briggs & Stratton motor. Klippehøyden kan justeres raskt og enkelt med et håndgrep i 6 trinn fra 30 mm til 80 mm. Det slitesterke klippedekselet fremstilt av stålplater omfatter to kniver for ren gressklipping og kan utvides med enkle håndgrep. Et snøskjær kan monteres på fronten av hagetraktoren solo by AL-KO T 16-103.7 HD V2 Comfort om vinteren. De ekstra store dekkene på opptil 18 tommer sørger for godt grep og rask fremdrift på alle underlag og i alle terreng. Den store 300 l oppsamleren tømmes lett ved bruk av teleskoparmen, direkte fra det justerbare førersetet. Signaltonen angir tid for tømming. En anden komfortfordel tilbyr det gripevennlige rattet, frontlykter med LED-lys og oversiktlige betjeningselementer.

 

Kjøp hagetraktoren solo by AL-KO T 16-103.7 HD V2 Comfort eller våre andre alternativer

Hagetraktoren solo by AL-KO T 16-103.7 HD V2 Comfort er den ideelle partner for å klippe store plener. Praktisk, effektiv og med topp resultater: Med denne vil du oppdage den fine siden av gressklippingen. Hvis du vil ha en hagetraktor med mindre klippebredde (93 cm), anbefaler vi hagetraktoren solo by AL-KO T 16-93.7 HD V2 Comfort. Vårt råd: Med et omfattende utvalg av tilbehør er solo by AL-KO hagetraktor en ekte allrounder som gjør jobben både sommer og vinter.

 

.

Tekniske data

Arbeidsbredde (cm) 103
Automatisk choke Nei
Maks. hastighet foran (km/t) 9
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Motortype 4-Takt
Sideutkast Nei
Omdr./min. 2450
Klippehøydejustering Sentral, 6 trin
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 100
Oppsamler med nivåindikator Ja
Bakhjulets diameter (tommer) 18X8.5-8
Motoreffekt (kW) 9.1
Sylindervolum (ccm) 656
K-verdi (m/s^ 2) 2
Antall motorsylindere 2
Maks. revers hastighet (km/t) 4
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 90
Klippeaggregat type Standard
Med oppsamler Ja
Elektrisk tømming av gressboks Nei
Oppsamler materiale Stoff med hardtop
Arbeidsområde opp til m2 7000
Motormodell B&S Intek 7160
Frakobling klippeaggregat Ja
Bioklipp Tilbehør
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 98
Klippebredde (cm) 103
Gir Fothydrostat T3
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 4
Bensintankvolum (l) 7
Skjermtype Uten
Oppsamlingsvolum (l) 300
Lyskaster 003
Primer Nei
Antall kniver 2
Kategori COMFORT pro
Varemerke solo by AL-KO
Knivkoblingstype Elektromagnetisk
Elektrisk start Ja
Oppsamling Ja
Kraft (kW) 9.1
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)
Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.