Hagetraktor solo by AL-KO T 16-93.7 HD V2 Comfort

Varenr. : 127443 Denne varen er ikke på lager, kontakt oss for leveringstid.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Stor benplass og dypere praktisk innstigningstrinn
  • Pålitelig to-knivs klippeverk med kulelager
  • Behagelig, justerbart sete
  • Brede hjul for optimal fremdrift ved klipping
  • Frontlykter med LED-lys

 

Oppdag den fine siden av gressklippingen med våre solo by AL-KO hagetraktorer. Hagetraktoren solo by AL-KO T 16-93.7 HD V2 Comfort er den ideelle partner for mellomstore hager.

 

Hagetraktoren solo by AL-KO T 16-93.7 HD V2 Comfort

Høykvalitets komponenter utviklet i Tyskland og produsert i Østerrike: Slik presenterer hagetraktoren solo by AL-KO T 16-93.7 HDS-A V2 Comfort seg. Store områder kan klippes effektivt og fremfor alt komfortabelt med denne kraftige hagetraktoren. Omfattende tilbehør for hagetraktoren, som bioklipper, utkastertut, snøskjær og klippeverk som er lett å fjerne, gjør den til en all-rounder både sommer og vinter. Alle som ser etter en billig hagetraktor for nesten alle formål, vil bli fornøyde med dette produktet.

 

Tekniske detaljer for hagetraktoren solo by AL-KO T 16-93.7 HD V2 Comfort

Allrounder fra Comfort produktlinjen er med sin klippebredde på 93 cm perfekt for å klippe store hager effektivt og raskt. Hagetraktoren T 16-93.7 HD V2 komfort drives av en 9,6 kW 2-sylindret Briggs & Stratton motor. Klippehøyden kan justeres raskt og enkelt med et håndgrep i 6 trinn fra 30 mm til 80 mm. Det slitesterke klippedekselet fremstilt av stålplater omfatter to kniver for ren gressklipping og kan utvides med enkle håndgrep. Et snøskjær kan monteres på fronten av hagetraktoren solo by AL-KO T 16-93.7 HD V2 Comfort om vinteren. Ekstra store dekk med opptil 18 tommer gir godt grep på alle underlag og i alle terreng for optimal trekkraft og fremdrift. Den store 220 l oppsamleren tømmes lett ved bruk av teleskoparmen, direkte fra det justerbare førersetet. En anden komfortfordel byr det funksjonelle rattet og de oversiktlige betjeningselementene på.

 

Kjøp hagetraktoren solo by AL-KO T 16-93.7 HD V2 Comfort eller våre andre alternativer

Hagetraktoren solo by AL-KO T 16-93.7 HDS-A V2 Comfort er den ideelle partner for store plener. Praktisk, effektiv og med topp resultater: Med denne vil du oppdage den fine siden av gressklippingen. Hvis du er ute etter en hagetraktor med 103 cm klippebredde, anbefaler vi hagetraktoren solo by AL-KO T 16-103.7 HD V2 Comfort. Vårt råd: Med et omfattende utvalg av tilbehør er solo by AL-KO hagetraktor en ekte allrounder som gjør jobben både sommer og vinter.

 

.

Tekniske data

Arbeidsbredde (cm) 93 CM
Antall motorsylindere 2
Elektrisk start Ja
Elektrisk tømming av gressboks Nei
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Klippehøydejustering Sentral, 6 trin
Bakhjulets diameter (tommer) 18X8.5-8
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 98
Maks. revers hastighet (km/t) 4 KMH
Kategori COMFORT pro
Arbeidsområde opp til m2 6000 QM
Oppsamling Ja
Antall kniver 2 ST
Sideutkast Nei
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 4
Bensintankvolum (l) 7 L
Kraft (kW) 9.6
Hjuldiameter for (tomme) 15X6.0-6
K-verdi (m/s^ 2) 2
Klippeaggregat type Standard
Lyskaster 003
Sylindervolum (ccm) 656
Skjermtype Uten
Nettovekt (kg) 237 KG
Gir Fothydrostat T3
Oppsamler materiale Stoff med hardtop
Motoreffekt (kW) 9.6 KW
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 100
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 90
Oppsamler med nivåindikator Ja
Oppsamlingsvolum (l) 220 L
Omdr./min. 2600
Maks. hastighet foran (km/t) 9 KMH
Varemerke solo by AL-KO
Frakobling klippeaggregat Ja
Primer Nei
Klippebredde (cm) 95 CM
Automatisk choke Nei
Med oppsamler Ja
Knivkoblingstype Elektromagnetisk
Motortype 4-Takt
Bioklipp Tilbehør
Motormodell B&S Intek 7160
Bruttovekt (kg) 300 KG
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.