Hagetraktor solo® by AL-KO T 22-105.1 HDD-A V2

Varenr. : 127601 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Rask og effektiv gressklipping med det 105 cm brede klippeaggregatet
  • Trinnløs hydrogengirkasse med differensialsperre - optimal for store og kuperte områder
  • Stor oppsamler med akustisk nivåindikator
  • Høyeste trekkraft og optimal balanse selv i ujevnt terreng
  • Ergonomiske pedaler og kontroller innenfor synsfeltet
  • Vibrasjonsdempet klippeaggregat med kulelager og kraftig 12,2 kW motor med 2 sylindere
  • Store dekk skåner plenen
  • High grass mowing deck available as optional accessory

Hvis du vil klippe gress på store ujevne områder, anbefaler vi hagetraktoren solo av AL-KO T 22-105.1 HDD-A V2 med differensialsperre.

 

Hagetraktor solo® by AL-KO T 22-105.1 HDD-A V2 med differensialsperre

2 sylindere, 2 kniver – og differensialsperre! Hvis du ønsker å klippe store plener effektivt, anbefaler vi hagetraktor solo® by AL-KO T 22-105.1 HDD-A V2. Høyeste trekkraft i ujevnt terreng eller i stigninger. Også på snødekte områder og i vått gress kan differensialåsen leke med musklene. Når du har sittet på hagetraktoren og startet den, vil du ikke lenger gå av. Med solo av AL-KO T 22-105.1 HDD-A V2, er det en virkelig glede å klippe selv store plener. Din spesielle fordel med AL-KO: Med det allsidige programmet med tilbehør og ekstrautstyr til hagetraktorer som snøskraper, gjødselspreder og tilhengere kan du bruke hagetraktoren din på mange måter.

 

Tekniske detaljer for hagetraktor solo® by AL-KO T 22-105.1 HDD-A V2

En 12,2 kW kraftig AL-KO Pro 700 V2-motor, som fungerer ved 2450o / min, driver hagetraktoren solo av AL-KO T 22-105.1 HDD-A V2. Klippehøyden på det 105 cm brede klippeaggregatet kan justeres i syv trinn fra 30 mm til 90 mm. Om vinteren kan klippeaggregatet fjernes på et øyeblikk for vedlikehold eller hvis traktoren skal brukes til snørydding. C-profilrammen er spesielt robust og vridningsstabil. Du kan også velge å ettermontere elektronisk tømming til 310 liters oppsamleren.

Det vil være en ren nytelse å klippe gress på store områder med hagetraktoren solo av AL-KO T 22-105.1 HDD-A V2, også takket være 20-tommers bakhjul som glir nesten umerkelig over støt. Pedaler for kjøring frem- og bakover er ved siden av hverandre, og sørger for intuitiv kjøring. Med det utvendige tankrør er hagetraktoren lett å fylle på. Den dype fotplassen og rikelig med benplass gjør det enkelt å gå på og jobbe med hagetraktoren vår. Det komfortable setet kan justeres trinnløst individuelt.

 

Kjøp solo® by AL-KO T 22-105.1 HDD-A V2 eller våre andre alternativer

Gå inn i en ny epoke innen plenpleie i dag, og bestill hagetraktoren solo® by AL-KO T 22-105.1 HDD-A V2 i vår nettbutikk.

Eller se nærmere på storebror solo® by AL-KO T 23-125.6 HD V2, som også er utstyrt med en klar elektronisk skjerm og har en klippebredde på 125 cm. Vår anbefaling: Med det omfattende utvalg av tilbehør er solo® by AL-KO hagetraktor et ekte multitalent både vinter og sommer.

Tekniske data

Gir Fothydrostat T3
K-verdi (m/s^ 2) 2
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Lyskaster 003
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 100
Oppsamlingsvolum (l) 310
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 4
Oppsamling Ja
Kraft (kW) 9.1
Maks. revers hastighet (km/t) 4
Oppsamler med nivåindikator Ja
Sideutkast Nei
Oppsamler materiale Stoff med hardtop
Arbeidsområde opp til m2 8000
Knivkoblingstype Elektromagnetisk
GT_DIFFERENZIALSPERRE 001
Skjermtype Uten
Elektrisk tømming av gressboks Nei
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 98
Bakhjulets diameter (tommer) 20X10.0-8
Maks. hastighet foran (km/t) 9
Klippeaggregat type Standard
Bioklipp Ja
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 90
Frakobling klippeaggregat Ja
Antall kniver 2
Med oppsamler Ja
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Varemerke solo® by AL-KO
Kategori PREMIUM pro
Arbeidsbredde (cm) 105
Klippebredde (cm) 103
Motormodell 025
Motoreffekt (kW) 12.2
Sylindervolum (ccm) 708
Motortype 4-Takt
Omdr./min. 2450
Antall motorsylindere 2
Elektrisk start Ja
Automatisk choke Nei
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Download 2 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.