Hagetraktor solo by AL-KO T 23-125.2 HD V2 SD

Varenr. : 127653 Klar for levering
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Smart Display og G700-gir
  • Rask klipping med ekstra bredt klippedekk på 125 cm
  • Hastighetsregulering for jevn klipping
  • Støtfanger og støpt aksel som standard
  • Lavt apparattyngdepunkt
  • Brede 23" dekk for godt grep
  • Semiprofesjonelle drivkomponenter. Inkl. bioklippkitt

Intelligent smart betjeningspanel i solo by bensin-hagetraktor AL-KO T 23-125.2 HD V2 SD

Smart og personalisert. Det smarte betjeningspanelet gir brukeren konstant oversikt: For mer effektivt arbeid, økt kjørekomfort og bedre klipperesultater.
Bensin-hagetraktoren solo by AL-KO T 23-125.2 HD V2 SD utvikles i Tyskland og produseres i Østerrike. Høyeste kvalitet, mange års produksjonserfaring og det innovative smarte betjeningspanelet gjør denne hagetraktoren til en perfekt partner i hagen.
Umiddelbar oversikt med smart betjeningspanel.
Med det nye smarte betjeningspanelet revolusjonerer solo by AL-KO-hagetraktoren ikke bare plenklipping, men gjør arbeidet mye enklere og mer effektivt.
 
 

Hvordan det fungerer?

Ved at smarttelefonen blir et betjeningspanel og settes inn i den stabile holderen som passer til smarttelefoner fra 4 til 7 tommer.
Opprett Bluetooth-forbindelse med traktoren, og deretter kan du snart starte det smarte betjeningspanelet.
Under bearbeiding av flater på opptil 10000 m² kan du lese av alle viktige data som hastighet, tanknivå, klippeeffekt, gjenværende og tilbakelagt klippetid, totale driftstimer, ladenivå på batteriet, helningsindikator osv. direkte på betjeningspanelet.
For at smarttelefonen alltid skal være klar til bruk, har solo by AL-KO T 23-125.2 HD V2 SD en USB-ladekontakt med integrert støv- og regnbeskyttelse.
Hagetraktoren solo by AL-KO T 23-125.2 HD V2 SD har en motor på 14,4 kW – med svært høye effektreserver.
Det synkroniserte og 125 cm brede klippedekket med to kniver kan justeres sentralt i sju trinn, fra 30 mm til 90 mm.
Klippedekket kan demonteres i en håndvending, f.eks. i forbindelse med vedlikehold eller for å bruke traktoren til snørydding om vinteren. C-profilrammen er svært robust og vridningsstiv, og sammen med den standardmonterte støtfangeren og den stabile, støpte forhjulsakselen sørger den for at hagetraktoren får lang levetid.
Elektronisk tømming av den 310 liter store oppsamlingskurven finnes som valgfritt tilleggsutstyr. Klipping av store plener blir en glede med hagetraktoren solo by AL-KO T 23-125.2 HD V2 SD – også på grunn av de 23 tommer store bakhjulene og G700-premiumgiret, som muliggjøre hastigheter opptil 11 km/t og sørger for ømfintlig kjøring over ujevnt underlag. Den monterte hastighetsreguleringen øker også komforten og effektiviteten.
Pedaler ved siden av hverandre for kjøring for- og bakover er svært intuitivt. Utenpåliggende tanking gjør det enkelt å fylle drivstoff på klipperen. Det lave stigtrinnet og den store beinplassen gjør hagetraktoren vår enklere å stige på og bruke.
Det komfortable setet kan justeres etter behov.
 
Vårt tips: Med sitt omfattende sortiment av tilbehør er hagetraktor solo by AL-KO en ekte allrounder som gjør nytte for seg både sommer og vinter.
 
 
 

Kjøp solo by AL-KO batteri-hagetraktor T 23-125.2 HD V2 SD og våre alternativer

Nå kan du kjøpe hagetraktoren T 23-125.2 HD V2 SD på nettbutikken vår eller hos en av forhandlerne våre.
Hvis du foretrekker å la gresse vokse seg lengre, kan vi anbefale høygresstraktoren T 22-110.0 HDH-A V2 (varenr. 127575).

Tekniske data

Maks. hastighet foran (km/t) 11
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 105
Kraft (kW) 14.4
Oppsamler materiale Stoff
Med oppsamler Ja
Antall kniver 2
Maks. revers hastighet (km/t) 5
GT_DIFFERENZIALSPERRE 002
Oppsamlingsvolum (l) 310
Cruisekontroll inkludert Ja
Oppsamler med nivåindikator Ja
Gir Fothydrostat G700
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 104
Sideutkast Nei
Frakobling klippeaggregat Ja
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 94
Arbeidsområde opp til m2 10000
Knivkoblingstype Elektromagnetisk
Bakhjulets diameter (tommer) 23X10.5-12
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Klippeaggregat type Standard
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 4
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
K-verdi (m/s^ 2) 2
Bioklipp Ja
Oppsamling Ja
Skjermtype smart
WiFi-tilkobling Bluetooth
Elektrisk tømming av gressboks Nei
Varemerke solo® by AL-KO
Kategori PREMIUM pro
Arbeidsbredde (cm) 125
Klippebredde (cm) 125
Motormodell B&S Intek 8240
Motoreffekt (kW) 14.4
Motortype 4-Takt
Sylindervolum (ccm) 724
Omdr./min. 2900
Antall motorsylindere 2
Elektrisk start Ja
Automatisk choke Nei
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.