Hagetraktor solo by AL-KO T 23-125.6 HD V2 Premium

Varenr. : 127363 Denne varen er ikke på lager, kontakt oss for leveringstid.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Rask klipping takket være ekstra bredt, 125 cm klippeverk
  • Komfortabelt og oversiktlig elektronisk display
  • Stor oppsamler med rikelig volum og lydsignal som nivåindikator
  • Cruisekontroll for jevn klipping
  • Vibrasjonsdempet klippeverk med kulelager og med ekstra sterk 13,5 kW motor

 

Ekstra bred og ekstra sterk. Slik presenter vår supre hagetraktor seg. Hvis du vil bearbeide virkelig store plener effektivt, anbefaler vi hagetraktor solo by AL-KO T 23-125.6 HD V2 Premium.

 

Hagetraktor solo by AL-KO T 23-125.6 HD V2 Premium

Ekstra bred og ekstra sterk. Slik presenter vår supre hagetraktor seg. Flaggskipet i vår flåte av hagetraktorer overbeviser særlig ved sin størrelse og sitt flotte utstyr. Føl komforten bak rattet på denne maskinen, og opplev en ny følelse av trygghet. Vri tenningsnøkkelen rundt og opplev ren glede. Med hagetraktoren solo by AL-KO T 23-125.6 HD V2 Premium og dens mangfoldige tilbehør (som bioklipper, ranker, snøploger) blir det å klippe store plener en favoritthobby.

 

Tekniske detaljer for hagetraktor solo by AL-KO T 23-125.6 HD V2 Premium

Hagetraktoren solo by AL-KO-T 23-125.6 HD V2 Premium er drevet av en motor på 14,4 kW – med svært høy kraftreserve. Det synkroniserte og 125 cm brede klippeverket med to kniver kan justeres sentralt i høyden i syv trinn fra 30 mm til 90 mm. Om vinteren kan klippeverket tas av med et håndgrep for vedlikehold og eventuelt bruk av traktoren til snørydding. Den robuste og stabile C-formede profilrammen i kombinasjon med den solide forhjulsakselen støpt i et stykke og standard montert støtfanger sikrer en lang levetid. På det elektroniske displayet har du alle funksjoner og informasjon på et øyeblikk.
Hagetraktor solo by AL-KO T 23-125.6 HD V2 Premium har også en cruisekontroll som gjør bearbeiding av store plener mye mer tiltalende. Forover-og revers-pedaler er plassert side om side for enkel kjøring. Gjennom den utvendige tankåpningen er det lett å fylle bensin på maskinen. Dypt innstigningstrinn med mye benplass gjør det lett å stige opp og ned og arbeide med vår hagetraktor. Det behagelige setet kan justeres trinnvis og individuelt.

 

Kjøp av solo by AL-KO T 23-125.6 HD V2 Premium eller våre andre alternativer

Med Premium leveringstjeneste fra AL-KO fagforhandlere blir hagetraktoren solo by AL-KO T 23-125.6 HD V2 Premium ferdig levert hjem til deg og klippingen kan begynne.
Hvis du ønsker å gi avkall på det praktiske elektroniske displayet, vil vi anbefale som et alternativ hagetraktoren solo by AL-KO T 20-105.6 HD V2 Premium. Vårt råd: Med et omfattende utvalg av tilbehør er solo by AL-KO hagetraktor en ekte allrounder som gjør jobben både sommer og vinter.

 

.

Tekniske data

Arbeidsbredde (cm) 125 CM
Motortype 4-Takt
Cruisekontroll inkludert Ja
Med oppsamler Ja
Motoreffekt (kW) 14.4 KW
Oppsamlingsvolum (l) 310 L
Knivkoblingstype Elektromagnetisk
Klippeaggregat type Standard
Sylindervolum (ccm) 724
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Hjuldiameter for (tomme) 16X6.5-8
Kategori PREMIUM pro
Nettovekt (kg) 309 KG
Skjermtype Elektronisk
Bakhjulets diameter (tommer) 23X10.5-12
Elektrisk start Ja
Bensintankvolum (l) 8 L
Bruttovekt (kg) 376 KG
Kraft (kW) 14.4
Primer Nei
Motormodell B&S Intek 8240
Frakobling klippeaggregat Ja
Varemerke solo by AL-KO
K-verdi (m/s^ 2) 2
Maks. revers hastighet (km/t) 5 KMH
Oppsamler med nivåindikator Ja
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 94
Oppsamling Ja
Antall motorsylindere 2
Antall kniver 2 ST
Elektrisk tømming av gressboks Nei
Bioklipp Ja
Arbeidsområde opp til m2 10000 QM
Klippebredde (cm) 125 CM
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 4
Omdr./min. 2900
Maks. hastighet foran (km/t) 11 KMH
Automatisk choke Nei
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 105
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Sideutkast Nei
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 104
Oppsamler materiale Stoff
Gir Fothydrostat G700
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.