Rampe bøyd, 1 sett (2,0 m, 400 kg) AL-KO / solo® by AL-KO

Varenr. : 113862 Denne varen er ikke på lager.
Tilgjengelig på 19.07.2024
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Ekstra myk overgang fra lastekant til rampe
  • Godt grep takket være sklihemmende hullprofil
  • Sikker takket være sklisikringen som følger med i leveringsomfanget
Stabile, korrosjonsbestandige og allsidige påkjøringsramper i spesialaluminiumlegering  
Ekstra myk overgang fra lastekant til rampe takket være sklihemmende hullprofil med sikringsbolter.
...

Tekniske data

Varenr. 113862
EAN 4003718062038
Nettovekt (kg) 10 KG
GT_AUFFAHRRAMPE_TYP 002
Varemerke AL-KO
Kategori Easy

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (1.62MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.