Rampe rett, 1 sett (2,0 m, 400 kg) AL-KO / solo® by AL-KO

Varenr. : 113861 Klar for levering
Kontakt oss for forventet leveringsdato
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Ekstra myk overgang fra lastekant til rampe
  • Godt grep takket være sklihemmende hullprofil
  • Sikker takket være sklisikring
Stabile, korrosjonsbestandige og allsidige påkjøringsramper i spesialaluminiumlegering  
Ekstra myk overgang fra lastekant til rampe takket være sklihemmende hullprofil med sikringsbolter
...

Tekniske data

Varenr. 113861
EAN 4003718061949
Nettovekt (kg) 10 KG
Mål lengde cm uten boks 200 CM
GT_AUFFAHRRAMPE_TYP 001
Varemerke AL-KO
Kategori Easy

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (1.62MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.