Vennligst merk at vi oppdaterer nettbutikken fra 6. juni kl 23.30 til 10. juni kl 17.00. Dessverre er det ikke mulig å bestille i denne perioden. Takk for at du forstår!

Rider solo® by AL-KO R 7-65.8 HD

Varenr. : 127487 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Rider: Ekstremt anvendelig plentraktor – ideell for vinklede plenflater
  • Trinnløs hydrostatdrift
  • Service- og vedlikeholdsvennlig bruk av kraftfull Briggs&Stratton motor
  • Lett tilgjengelige og ergonomiske betjeningselementer
  • Sentral justering av klippehøyde
  • Smal maskin med en total bredde på bare 80 cm
  • Oppsamlingsboks med teleskophendel som er enkel å tømme, samt akustisk nivåindikator

Anvendelig og med lang levetid: Dette lover plentraktoren R 7-65.8 HD fra AL-KO. Den ideelle samarbeidspartner for middels store eller vinklede hager.


Rider R 7-65.8 HD

Liten, fin og samtidig anvendelig. Rider R 7-68.8 HD er allroundvåpenet mot høyt gress i mellomstore eller vinklede hager. De ergonomisk tilpassede styringselementene, en tilleggsgirkasse for enkel styring og naturligvis den trinnløse driften hever denne Rideren til et enda høyere nivå.


Tekniske detaljer for Rider R 7-65.8 HD

Med sine 62 cm klippebredde og en klipperadius på kun 93 cm er Rider R 7-65.8 HD perfekt egnet til vinklede hager med smale passasjer. Plentraktoren drives av en Briggs&Stratton 950 E motor, som når en fart på opptil 6,2 km/t ved foroverkjøring og 3,8 km/t ved reversering. Klippehøyden kan sentralt stilles inn i fire nivåer, fra 25 mm til 75 mm. Ingen rykk og koblinger takket være den trinnløse fartsinnstillingen med fothydrostat. De ergonomiske fotpedalene er perfekt tilpasset. Takket være den patenterte fristillingen kan man også klippe bakover. Den store oppsamlingsboksen tømmes enkelt med hjelp av teleskophendelen og gir lyd fra seg når boksen er fylt opp. Det pålitelige klippeverket med kulelager sørger for rolig drift. Klippegleden avrundes med klipping svært nær kantene, noe man oppnår takket være utformingen av skjoldet.


.

Tekniske data

Arbeidsbredde (cm) 62 CM
Kjøretype Bensin
Sylindervolum (ccm) 223
Motoreffekt (kW) 4 KW
Omdr./min. 3000
Nettovekt (kg) 120 KG
Gir Fothydrostat T1
Antall motorsylindere 1
Elektrisk start Ja
Oppsamlingsvolum (l) 130 L
Mål høyde cm uten boks 117 CM
Mål lengde cm uten boks 182.7 CM
Mål bredde cm uten boks 78 CM
Elektrisk tømming av gressboks Nei
Oppsamler materiale Stoff
Arbeidsområde opp til m2 3000 QM
Klippehøyde min / maks. i mm 25 - 65 MM
Klippehøydejustering Sentral, 4 trin
Bioklipp Nei
Sideutkast Nei
Hjuldiameter for (tomme) 11X4.0-5
Bakhjulets diameter (tommer) 13X5.0-6
Maks. hastighet foran (km/t) 6.2 KMH
Maks. revers hastighet (km/t) 3.8 KMH
Oppsamler med nivåindikator Ja
Primer Nei
Dimensjonslengde boks cm 150 CM
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 98
Automatisk choke Nei
Klippebredde (cm) 62 CM
Kategori PREMIUM pro
Varemerke solo® by AL-KO
Instruksjoner for bruk Download (11.81MB)
Download (9.19MB)
CE-erklæringer Download (107.87KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.