Snøskjær inkl. monteringsramme

Varenr. : 119600 Denne varen er ikke på lager.
Tilgjengelig på 28.08.2024
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Snøskjær inkl. monteringsramme for AL-KO hagetraktor
  • Komfortabel 5-trinns justering (2 x venstre, sentral, 2 x høyre)
  • Understøttet av fjærer
  • Overflateskånende ryddekant med gummilist
  • Ryddebredde 125 cm

 

Våre hagetraktorer og ridere kan utmerket godt også brukes om vinteren til snørydding. Bare utvid din enhet med et AL-KO snøskjær inkludert påbyggingsramme.

 

Dette AL-KO snøskjær er egnet for AL-KO traktorer. Det raskt monterte snøskjær med en arbeidsbredde på 125 cm, er en viktig hjelper i vintermånedene. Spesielt sterk: Vårt snøskjær er støttet av en fjæring, så hvis det treffer på en hindring, går det automatisk tilbake til arbeidsstilling. For skånende rydding er det montert en gummilist på ryddekanten og en roterende glideskive. Den robuste stålkonstruksjonen og den forsterkede snøskjærholderen gir ekstra lang levetid. Snøskjæret kan svinges komfortabelt fra setet i forskjellige retninger og kan til og med justeres i 5 trinn (2 x venstre, sentral, 2 x høyre). For å beskytte bakken, er den utstyrt med en gummiskinne, dette gjør at snøskjæret lett flyttes over løst underlag, slik som grus eller sand som ofte brukes til å strø om vinteren Vi anbefaler også at du utstyrer traktoren din med passende snøkjettinger for det beste vintervedlikehold.

 

Flere snøskjær for hagetraktorer, slåmaskiner og redskapsbærer

Kjøp AL-KOs snøskjær inkludert monteringsramme i vår nettbutikk eller hos en av våre forhandlere. Det er det ideelle original-tilbehør for lettvint snørydding med din AL-KO maskin. AL-KO har flere snøskjær: For eksempel for hagetraktorer, for Redskapsbæreren FC13 fra solo® by AL-KO og for slåmaskinene BM 870 III, III BM 875, BM 5001 R II og Kombimaskinen BF 5002 R.

.
...

Tekniske data

Varenr. 119600
EAN 4003718352924
Varemerke AL-KO
Kategori Easy

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (11.9MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.