Traktor T15-93.9 Hd-a Black Edition

Varenr. : 119932 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Maksimal komfort takket være enkel og oversiktlig betjening
  • Bytte mellom bioklipp og sideutkast uten verktøy
  • Pålitelig to-knivs klippeverk med kulelager
  • Hydrostatisk fremdrift
  • Brede hjul for optimal fremdrift ved klipping
  • Behagelig, justerbart sete
  • Enkel veksling til vintermodus (med snøskjær)

Oppdag den fine siden av plenklippingen med vår AL-KO Black Edition hagetraktor. Hagetraktor AL-KO T 15-93.1 HDS-A Black Edition skiller seg ut på grunn av sin lette manøvrering. En kraftkar med sterk AL-KO Pro 450 motor, den ideelle partner for mellomstore hager.

AL-KO T 15-93.9 HD-A Black Edition

Høykvalitets komponenter utviklet i Tyskland og produsert i Østerrike: Hagetraktor AL-KO T 15-93.1 HDS-A presenterer seg som en eksklusiv Black Edition. Store områder kan klippes effektivt og fremfor alt komfortabelt med denne kraftige hagetraktoren. Dermed beholder hagetraktoren sin hendige manøvrering og trives i de fleste hager også.

Med et stort utvalg av tilbehør som trailer, spreder, hagevalse, snøfreser og mye mer, er denne hagetraktoren et mangetalent både sommer og vinter. Hvis du leter etter en hagetraktor til nesten alle formål og til en fornuftig pris, er AL-KO T 15-93.1 HDS-A Black Edition et godt valg.

Tekniske data for AL-KO T 15-93.9 HD-A Black Edition

Hagetraktor fra Black Edition produktlinjen er perfekt med sin klippebredde på 93 cm, for å klippe mellomstore plener effektivt og raskt. Hagetraktoren AL-KO T 15-93.1 HDS-A Black Edition drives av en 8,5 kW vibrasjonsdempet AL-KO Pro 450 motor. Klippehøyden kan justeres raskt og enkelt med et håndgrep i 6 trinn fra 30 mm til 80 mm. Det slitesterke klippedekselet fremstilt av stålplater omfatter to kniver for ren gressklipping og kan utvides med enkle håndgrep. Dette gir rask rengjøring og en tidsbesparende knivservice.


Et snøskjær kan monteres på fronten av hagetraktoren AL-KO T 15-93.1 HDS-A Black Edition om vinteren. Med tilbehør som en hagevalse eller en trailer vil denne hagetraktoren også yte videre arbeid for deg om sommeren. De ekstra store dekk på opptil 18 tommer sørger for godt grep og rask fremdrift på alle underlag og i alle terreng. Det funksjonelle rattet og de oversiktlige betjeningselementene byr på ytterligere komfort.

Kjøp hagetraktoren AL-KO T 15-93.9 HD-A Black Edition eller en av våre andre modeller

Hagetraktoren AL-KO T 15-93.1 HDS-A Black Edition er din økonomiske partner for å klippe store plener. Praktisk, effektiv og med topp resultater: Med denne vil du oppdage den fine siden av gressklippingen. Bestill direkte fra vår nettbutikk og få den levert hjemme.Hvis du er ute etter en hagetraktor med bioklipping, anbefaler vi hagetraktoren AL-KO T 18-111.9 HDS Black Edition.
Vårt råd: Med et omfattende utvalg av tilbehør er AL-KO Black Edition hagetraktor en ekte allrounder og kan både vinter og sommer utføre sine plikter for deg.

Tekniske data

Motoreffekt (kW) 7.7 KW
Varemerke AL-KO
Kategori Easy
Arbeidsbredde (cm) 93 CM
Klippebredde (cm) 93 CM
Motormodell AL-KO Pro 450
Motortype 4-Takt
Sylindervolum (ccm) 452
Omdr./min. 2600
Antall motorsylindere 1
Elektrisk start Ja
Automatisk choke Nei
Oppsamler materiale Stoff med hardtop
Funksjon 2in1
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 98
Sideutkast Nei
Klippehøydejustering Sentral, 6 trin
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Kraft (kW) 7.7
Bioklipp Tilbehør
Maks. hastighet foran (km/t) 8 KMH
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 4
Skjermtype Uten
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 100
K-verdi (m/s^ 2) 2
Mål høyde cm uten boks 118 CM
Nettovekt (kg) 224 KG
Hjuldiameter for (tomme) 15X6.0-6
Frakobling klippeaggregat Ja
Oppsamling Ja
Mål bredde cm uten boks 102 CM
Lyskaster Valgfri
Med oppsamler Ja
Oppsamlingsvolum (l) 220 L
Elektrisk tømming av gressboks Nei
Klippeaggregat type Standard
Antall kniver 2 ST
Knivkoblingstype Elektromagnetisk
Arbeidsområde opp til m2 4500
Maks. revers hastighet (km/t) 3.5 KMH
Gir Fothydrostat T2
GT_DIFFERENZIALSPERRE 002
Bakhjulets diameter (tommer) 18X8.5-8.5
Mål lengde cm uten boks 239 CM
Oppsamler med nivåindikator Ja
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 89
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Download 2 (0.00 B)
Download 3 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.