Forlengelseskabel for ladestasjon (1 x 5 m)

Varenr. : 127676 Bare noen få på lager
inkl. 25% mva, pluss Frakt
  • Forlengelseskabel 5 m
  • Som forlengelse mellom basestasjon og kontakten til nettkabelen
  • Økt rekkevidde til stikkontakter som ligger lenger unna
  • Til AL-KO robotgressklippere

Forlengelseskabel  for AL-KO- og solo® by AL-KO-robotgressklippere

Forleng kabelen mellom ladestasjonen og tilkoblingen til strømforsyningen slik at du også når stikkontakter som ligger lenger vekk.
 
 
 

Kjøp forlengelseskabelen og våre alternativer

Kjøp originaltilbehør fra AL-KO – her på nettbutikken eller hos en av forhandlerne våre.
...

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.