Forsterket begrensningskabel på rull (300 m)

Varenr. : 127335 Klar for levering
OxSaleableIsNotOne: 0 inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Forsterket versjon
  • 300 m – ekstra lang
  • På rull
  • Passer til alle Robolinho®- robotklippere
Ekstra forsterket og 300 m lang begrensningskabel til din AL-KO-robotgressklippere. Dermed kan du begrense selv større eller vinklede plener på en effektiv og bærekraftig måte.
 
 

Begrensningskabel til robotgressklipperen

Denne begrensningskabelen fra AL-KO er ekstra langvarig og beskyttet mot utvendig påvirkning som følge av den spesielle forsterkningen. Takket være den store lengden på 300 m kan du begrense selv større eller vinklede plener på en effektiv og bærekraftig måte med denne begrensningskabelen. Vi anbefaler at du bare bruker original begrensningskabel til Robolinho®- plener.
 
 
 

Kjøp tilbehør til robotgressklippere

Kjøp originaltilbehør fra AL-KO – her i nettbutikken eller hos fagforhandleren.
Hos oss finner du spesielt tilbehør til Robolinho®- gressklipperen, uansett om det dreier seg om reservekniv, overtrekk, begrensningskabel eller robotgarasjer.
...

Tekniske data

Varenr. 127335
EAN 4003718055924
Varemerke AL-KO
Kategori Premium

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.