Robotgressklipper solo by AL-KO Robolinho® 2000 E

Artikkelnummer: 127528 Denne varen er ikke på lager og må bestilles igjen.
inkl. 25% mva, plus levering
  • Til plener opptil 2.000 m²
  • Klarer skråninger på opptil 45% og ganger på ned til 60 cm.
  • Bioklipp sikrer et perfekt klippe resultat og gjør det unødvendig å fjerne  gressavklipp fra plenen
  • Reversible kniver med en 4 ganger så lang levetid
  • Enkel trinnløs justering av klippehøyden med en knapp
  • 9 valgfrie startpunkter sikrer effektiv dekning av hele klippeområdet
  • Meget stille drift
  • Integrert regnsensor
  • Enkel å installere
  • Begrensningskabel og jordspiker ikke inkludert

Den ideelle partner for enhver hage eier som setter pris på effektivitet. Med nyskapende teknologi og programmering styrer Robolinho® 2000 E selv store hager, stille og uten utslipp.

Robotklipperen Robolinho® 2000 E

"Engineered in Germany" og "Made in Austria": Med disse to faktorene for utvikling og produksjon av Robolinho robotklippere er vi hos AL-KO sikre på å kunne garantere våre egne og kundenes krav til kvalitet. Komponenter og deler med lang levetid, som er utviklet av oss i Tyskland, gjør Robolinho® til en pålitelig følgesvenn og hjelper i det daglige plenholdet. Robotklipperen steller plenen din når og hvor du måtte ønske det, er enkel å installere i hagen din og lett å betjene via kontrollpanelet.

 

Tekniske detaljer for Robolinho® 2000 E robotklipper

Litium-Ion batteriet til Robolinho® 2000 E har lang levetid og sørger for en stille og utslippsfri drift, noe som gjør at robotklipperen kan arbeide også på helligdager eller om natten. Robolinho® 2000 er det største medlem i Robolinho® serien og mestrer store græsplæner op til 2.000 m². Ni startpunkter kan indstilles individuelt, så du kan nå såvel fjerne plænearealer som smalle passager fra 60 cm bredde. Det kraftfulde batteri klipper op til 180 minutter ad gangen. Selvfølgelig er Robolinho® 1200 I og 2000 I Smart Home også kompatible og styrbare via AL-KO inTOUCH app og innogy med smartphone eller tablet.. Hindringer som for eksempel trær eller stigninger på opptil 45% er ingen problem for disse robotklippere. Klippehøyder på mellom 25 og 55 mm kan stilles inn trinnløst, noe som gjør at du kan tilpasse høyden på plenen din slik du ønsker. Takket være dobbelkniv-teknologien oppstår et perfekt klipp, og mikro-gresset som faller ned pleier plenen og blir til biologisk gjødsel. Behovet for å fjerne gresset forsvinner. Har du en valgfri andre basis-stasjon kan også en annen plenflate håndteres. Den integrerte sensorteknologien gir maksimal sikkerhet, både for mennesker og dyr, i tillegg til robotklipperen.

 

Kjøp Robolinho® 2000 E og våre andre alternativer

Robotklipperen Robolinho® 2000 E får du enkelt kjøpt i vår nettbutikk eller du kan finne en forhandler i nærheten. Du kan også få den komplett installert fra vår forhandler. Robolinho® 2000 E er en effektiv støtte for pleie av din plenflate. Har du en plenflate på opptil 1.200 m²? Da anbefaler vi deg solo by AL-KO Robolinho® 1200 E.

.

Tekniske data

Varemerke solo by AL-KO
Klippebredde (cm) 23.0
Batterispenning (V) 25.2
Batteriets driftstid (min) 180.0
Klippehøydejustering Manuell, trinnløs
Antall utgangspunkt 9.0
Maks. skråning (%) 45.0
Regnsensor Ja
Knivtype Diamantslepet
Batterikapasitet (Ah) 4.4
Batteriets ladetid (min) 170.0
Arbeidsområde opp til m2 0.0
WiFi-tilkobling Ingen
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)
Sikkerhetsdatablad Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.