Vær oppmerksom på, at vi vil utføre vedlikeholdsarbeid fra 10. dec. kl. 14.00 til 12. dec. kl. 22.00. Dessverre er det ikke mulig å bestille i denne perioden. Takk for at du forstår!

Batteri ryddesag solo by AL-KO POWER FLEX GT 4235

Varenr. : 127436 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Sterk 42 V Li-ion batteri i POWER FLEX serien for utslippsfri trimming
  • Nesten lydløs trimming når som helst på dagen
  • Lav vibrasjon og avbalansert
  • Ergonomisk sykkelhåndtak og lav vekt
  • Inkl. knivblad og trimmerhode
  • Batteri og lader inte inkludert

Skånsom trimming for mennesker og miljø: Stillegående og utslippsfri med solo by AL-KO batteridrevne gresstrimmer, den fleksible mesteren for alle plenkanter og hjørner på området "gressklipping"

 

Batteriryddesag solo by AL-KO POWER FLEX GT 4235  – sterkt plenstell for større områder

Innovativ batteriteknologi med høye kraftreserver. Det kraftige solo by AL-KO POWER FLEX GT 4235 Li-ion et overbeviser med perfekte klipperesultater i kjent AL-KO kvalitet. Utslippsfri og stillegående gjør den sterke batteritrimmeren jobben i din hage. Den høye ytelsen kombinert med stor klippebredde og ergonomisk sykkelhåndtak, samt lavt vibrasjonsnivå, letter arbeidet på alle flater og i kanter i hagen.

 

Tekniske detaljer for solo by AL-KO POWER FLEX GT 4235

Klippebredde på 25,5 cm (diameter) sammen med det sterke 42 V batteriet med en varighet på opptil 100 min, sikrer at solo by AL-KO GT 4235 Li-ion utfører meget effektivt arbeid også på store flater. Den kraftige trimmeren for hagen din har kraft nok til å trimme og rydde i kratt og busker. Trådsnellen med 36 cm arbeidsbredde er inkludert. En balansert konstruksjon, ergonomiske sykkelhåndtak og lav vibrasjon garanterer et arbeid som ikke utmatter deg. Med skyveknappen kan normalhastigheten ECO endres til POWER-hastighet.

Din frihet: Den kraftige batteridrevne trimmeren fra AL-KO er ideell for erfarne gartnere som ønsker å spare tid under arbeidet. Takket være stillegang blir ikke naboene forstyrret – du kan trimme når som helst på dagen, uavhengig av fastlagte hvileperioder.

Ett batteri for mange hage- og skogsmaskiner: solo by AL-KO POWER FLEX GT 4235 batteriryddesag er en del av POWER FLEX serien. Hvis du allerede har POWER FLEX enheter, settes et eksisterende batteri enkelt inn i solo by AL-KO POWER FLEX GT 4235. Hvis du kjøper solo by AL-KO POWER FLEX GT 4235 for første gang, bør du bestille solo by AL-KO POWER FLEX batteri (varenr. 127390) og solo by AL-KO POWER FLEX lader (varenr. 127391) samtidig (inte inkludert).

Merk: Informasjonen for klippeområder og brukstid på våre maskiner kan avvike, avhengig av det som skal klippes (gressets høyde, tetthet, fuktighet, etc.).

 

Kjøp batteriryddesag solo by AL-KO POWER FLEX GT 4235 eller våre andre alternativer

solo by AL-KO 4235 Li SP kan kjøpes i nettbutikken vår, eller hos en forhandler. Det er det perfekte produktet hvis du er ute etter en sterk og effektiv batteritrimmer. Hvis du trenger en lettere, mer manøvrerbar batteridrevet trimmer med lav klippebredde for trange hjørner og kanter, anbefaler vi AL-KO EASY FLEX GT 2025.

.

Tekniske data

Klippebredde tråd (cm) 36
Ladetid 7,5 Ah (min) 150
Kategori Premium
K-verdi (m/s^ 2) 1
Delbart skaft Nei
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 96
Motorversjon Børsteløs
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 77
Kjøretype Batteri
Varemerke solo by AL-KO
Maks. ladetid 7,5 Ah (min.) 100
Ekstra trådspole Nei
Batteriserie solo by AL-KO POWER FLEX 42 V maks.
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Klippebredde kniv (cm) 26
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 94
Akseldiameter (mm) 24
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.