God jul og godt nytt år! Husk å bestille varene dine senest den 13. desember for levering før jul. Vi holder stengt mellom jul og nyttår!

Bensin ryddesag AL-KO BC 500 B

Varenr. : 113785 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Svært lett og hendig kantklipper for uavhengig arbeid
  • Startvennlig 2-takts motor med snor start, dobbeltlager veivaksel og et robust vinkelgir for lang levetid
  • Stål- tankbeskyttelse for høy sikkerhet og lang levetid
  • Presis og komfortabel håndtering takket være justerbart dobbelthåndtak med integrerte betjeningselementer
  • Trådspole, robust stålknivblad og dobbelt bærestropp inkludert

Bensinryddesager fra AL-KO jobber seg gjennom alt med pålitelig styring og ekstra sikkerhet - våre fleksible og kraftige allroundere med høyt ytelsesnivå innen "plenpleie".

AL-KO BC 500 B bensinryddesag – den fleksible kompaktløsningen for kravstore

Klipp uavhengig og der du måtte ønske: AL-KO BC 500 B overbeviser med effektivt klipperesultat i pålitelig AL-KO kvalitet. Uten kabel eller batteriladetid gjennomfører den enkleste modellen blant bensinkantklipperne med en klippebredde på valgfrie 41 cm (tråd) eller 25 cm (kniv) sin tjeneste i større hager, på enger, i skråninger og i vinklede deler av eiendommen din. Med denne friklipperen kan du arbeider der gressklipperen din kommer til kort.

Ryddesagen er utstyrt med et rundt loop håndtak, så du kan jobbe sikkert og uten å bli sliten. Med tipp-automatikken har du altid optimal trådlengde (gjelder ikke ved knivdrift). Bærestroppen forlenger klippeavstanden. Den robuste tankbeskyttelsen av stål sikrer lang levetid.

Tekniske detaljer for AL-KO BC 500 B bensinryddesag

Med en lettstartet og siste generasjons totakters motor på 1,9 kW 2-takts motor av nyeste generasjon har du med denne motorkantklipperen en kraftfull hjelper, som er lett og sikker å betjene også for nybegynnere og hobbygartnere. Med denne kommer du gjennom alle slags terreng – enten det er store klippeflater, høyt gress, hekker eller kratt.

Optimal fleksibilitet takket være det utskiftbare skjærehodet: Det beskyttende trådhodet med en klippebredde på 41 cm kan med en håndomdreining erstattes med den medfølgende stålkniven på 25 cm – for enkelt å komme gjennom også kratt og villniss! Enkel håndtering og justerbar dobbel bærestropp sørger for effektivt arbeid og rask klipping på plener samt gjerder og vegger. Med tipp-automatikken justeres den optimale trådlengden enkelt under klippingen ved å trykke trimmerhodet til bakken (gjelder ikke ved knivdrift).

Uavhengig av batteriladetider og kabelføring – ditt pluss på store plenanlegg og avsidesliggende flater.

For din sikkerhet: Selv om den er en bensinmotor, ar BC 500 B med sin ergonomiske form, optimale vektfordeling og sine komfortable grepselementer seg lett håndtere, også av hobbygartnere og nybegynnere.

Anvisning: Angivelsene av klippeflater kan avvike, avhengig av beskaffenheten til det aktuelle klippeområdet (gresshøyde og -tykkelse, fuktighetsgrad osv.).

Kjøp AL-KO BC 500 B og våre andre alternativer

AL-KO BC 500 B får du kjøpt i nettbutikken vår eller hos en forhandler. Den er et perfekt produkt dersom du søker etter en lett og håndterlig motorkantklipper med klippetråd og stålkniver for maksimal fleksibilitet i hagen eller på større flater. Til fremstilling av bensinblandingen anbefaler vi den selvblandende AL-KO Universal 2-taktsolje (varenr. 112896).

For presisjonsarbeid langs fine plenkanter så vel som i små, svingete hager, er det verdt å se på AL-KOs elektriske trimmere. For mindre kraftige varianter anbefaler vi våre Comfort ryddesager.

.

Tekniske data

Kjøretype Bensin
Sylindervolum (ccm) 50.8
Motoreffekt (kW) 1.9 KW
Omdr./min. 9000
Nettovekt (kg) 7.8 KG
Elektrisk start Nei
Antall motorsylindere 1
GT_THREAD_SIZE_SPOOL M10 x 1,25 Left-hand thread
Bruttovekt (kg) 12 KG
Bensintankvolum (l) 0.75 L
Trimmerhode type Fast Winding
Trådfremføring Tipp-automatik
Gjengediameter (mm) 2.4 MM
Gjengelengde (cm) 500 CM
Primer Ja
Dimensjonslengde boks cm 184.5 CM
Blandingsforhold olje / bensin 1:50
Easy Start System Nei
"Ready to start" bryter Nei
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 115
Automatisk choke Ja
Motoreffekt (hk) 2.6 PS
Delbart skaft Nei
Akseldiameter (mm) 26 MM
Klippebredde tråd (cm) 41 CM
Klippebredde kniv (cm) 25 CM
Varemerke AL-KO
Kategori Premium
Instruksjoner for bruk Download (16.5MB)
CE-erklæringer Download (106.25KB)


Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.