Bensintrimmer AL-KO BC 223 B

Artikkelnummer: 113692 Klar for levering
inkl. 25% mva, plus levering
  • Svært lett og hendig kantklipper for uavhengig arbeid
  • Lettstartet totakters motor med snorstart
  • Sikker, presis håndtering takket justerbart sykkelgrep og bæresele med hoftestøtte
  • Inkluderer trådspole og robust tre-tanns knivblad
  • Lang levetid med dobbeltlagret veivaksel

Ofte kjøpt sammen ...

kr 2 099,00
Dette produktet

Totalpris for alle produkter

kr 2 509,00 *

 

Gjennomslagskraftig klipping med sikker føring og lav vekt. Dette står iden enkleste modellen blant AL-KO kantklipperne for, våre hendige og kompakte i området «plenklipping».

 

AL-KO BC 223 B bensinkantklipper – den fleksible kompaktløsningen for kravstore

Klipp uavhengig og der du måtte ønske: AL-KO BC 223 B overbeviser med effektivt klipperesultat i pålitelig AL-KO kvalitet. Uten kabel eller batteriladetid gjennomfører den enkleste modellen blant bensinkantklipperne med en klippebredde på valgfrie 41 cm (tråd) eller 25 cm (kniv) sin tjeneste i større hager, på enger, i skråninger og i vinklede deler av eiendommen din. Med denne friklipperen kan du arbeider der gressklipperen din kommer til kort. Den lave vekten, det justerbare sykkelgrepet (B-Griff) og den komfortable tipp-automatikken (med trådtilførsel) for kontinuerlig optimal trådlengde gir deg en sikker og enkel håndtering av kantklipperen. Bæreselen med hoftestøtte gir deg et komfortabelt, ergonomisk arbeid.

Tekniske detaljer for AL-KO BC 223 B

Med en lettstartet og siste generasjons totakters motor på 0,7kW har du med denne motorkantklipperen en kraftfull hjelper, som er lett og sikker å betjene også for nybegynnere og hobbygartnere. Med denne kommer du gjennom alle slags terreng – enten det er store klippeflater, høyt gress, hekker eller kratt.
Optimal fleksibilitet takket være det utskiftbare skjærehodet: Det beskyttende trådhodet med en klippebredde på 41 cm kan med en håndomdreining erstattes med den medfølgende metallkniven på 25 cm – for enkelt å komme gjennom også kratt og villniss! Den lave vekten på bare 5,9 kg og den enkle håndteringen med ergonomisk sykkelgrep garanterer effektivt arbeid og raskt klipperesultat både på flater og langs gjerder og murer, særlig i skråninger. Lett, robust rørskaft av aluminium. Med tipp-automatikken stiller du lett inn den optimale trådlengden mens du klipper ved å tippe trimmehodet på bakken (ikke ved bruk av knivdriften).
Uavhengig av batteriladetider og kabelføring – ditt pluss på store plenanlegg og avsidesliggende flater.
For din sikkerhet: Selv om den er en bensinmotor, lar BC 223 B med sin ergonomiske form, optimale vektfordeling og sine komfortable grepselementer seg lett håndtere, også av hobbygartnere og nybegynnere.
Anvisning: Angivelsene av klippeflater kan avvike, avhengig av beskaffenheten til det aktuelle klippeområdet (gresshøyde og -tykkelse, fuktighetsgrad osv.).

 

Kjøp AL-KO BC 223 B og våre andre alternativer

AL-KO BC 223 B får du kjøpt i nettbutikken vår eller hos en forhandler. Den er et perfekt produkt dersom du søker etter en lett og håndterlig motorkantklipper med klippetråd og metallkniver for maksimal fleksibilitet i hagen eller på større flater. Til fremstilling av bensinblandingen anbefaler vi den selvblandende AL-KO Universal 2-taktsoljen som ryker lite (varenr. 112896).
Dersom du søker etter en lett, rimelig motorkantklipper med trådhode, anbefaler vi deg AL-KO BC 223 L-S. Når store flater og krevende terreng fordrer mer ytelse, er AL-KO bensinkantklipperne i Comfort- og Premium-serien best egnet.

.

Tekniske data

Klippebredde tråd (cm) 41.0
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 7.5
Motoreffekt (hk) 1.0
Klippebredde kniv (cm) 25.0
Motoreffekt (kW) 0.7
Kategori Easy
Nettovekt (kg) 5.5
K-verdi (m/s^ 2) 2.25
Antall motorsylindere 1
Akseldiameter (mm) 26.0
Bensintankvolum (l) 0.55
Motortype 2-Takt
Delbart skaft Nei
Omdr./min. 9500.0
Easy Start System Nei
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 102.0
"Ready to start" bryter Nei
Kjøretype Bensin
Ekstra trådspole Nei
Sylindervolum (ccm) 22.5
Elektrisk start Nei
Tilbehør inkludert 112405, 112406, TRAGEGURT
Varemerke AL-KO
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 112.0
Bruttovekt (kg) 6.2
Primer Ja
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 110.0
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2.0
Automatisk choke Nei
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.
Ønskeliste
details