Elektrisk trimmer AL-KO BC 1000 E

Artikkelnummer: 112923 Klar for levering
inkl. 25% mva, plus levering
  • Kraftig 1.000 W elektrisk motor for utslippsfritt arbeid
  • Sikker håndtering med perfekt balanse og bærestropp
  • Enkel betjening med ekstra håndtak og tipp-automatikk
  • Stillegående klipping i boligområder når som helst på dagen
  • Kan demonteres lettvint for lagring og transport

Ofte kjøpt sammen ...

1 259,00 kr  *
Dette produktet
160,00 kr  *
På lager

Totalpris for alle produkter

1 419,00 kr  *

 

"Grønn" klipping av større områder, stille og uten avgasser. Dette er AL-KO elektriske gresstrimmere, våre mobile kraftpakker på området "plenepleie" med strøm.

 

Elektrisk gresstrimmer AL-KO BC 1000 E – effektiv trimming av større flater

Høy ytelse for raske resultater på store flater, og samtidig enkel å bruke: AL-KO BC 1000 E overbeviser med perfekte klipperesultater i kjent AL-KO kvalitet. Uten utslipp og stillegående utfører den kraftige elekstriske gresstrimmeren med en klippebredde på 35 cm jobben i større hager. Balansert vektfordeling, regulerbart hjelpehåndtak og tipp-automatikk for en alltid optimal skjærelengde på tråden, gir sikker og enkel håndtering av trimmeren. Et annet pluss for din uavhengighet er det sammenleggbare skaftet som letter lagring og transport av enheten.

 

Tekniske detaljer for AL-KO BC 1000 E

Denne elektriske gresstrimmeren er utstyrt med en stillegående, utslippsfri 1.000 Watt elektrisk motor av nyeste generasjon, en riktig kraftkar. Slik kommer du effektivt til i alle terreng – om det så er på en stor gressplen, i høyt gress, i hekker og bakker.
Det store trimmerhodet med en klippebredde på 35 cm sikrer effektiv drift og rask klipping. Med tipp-automatikk stilles den optimale klippelengden lett inn ved å trykke trimmerhodet mot bakken.
Din sikkerhet: Selv med høy ytelse tilbyr BC 1000 E med ergonomisk design, balansert vektfordeling og mange komfort- og betjeningselementer en sikker og uanstrengt betjening, slik du ønsker det i din hage. Takket være elektrisk motorteknologi forsvinner typiske bivirkninger som motorstøy, eksos og smusspartikler, dermed er denne enheten ideell for hobbygartnere og nybegynnere på området gresstrimmere.
Grønn fleksibilitet: Takket være nesten lydløs drift forstyrrer du ingen naboer – og du kan til og med klippe i boligområdet til nesten enhver tid på dagen, relativt uavhengig av fastlagte hviletider.

 

Kjøp AL-KO BC 1000 E eller våre andre alternativer

Elektrisk gresstrimmer AL-KO BC 1000 E kan kjøpes i vår nettbutikk, eller hos en forhandler. Det er det perfekte produktet hvis du er ute etter en kraftig, miljøvennlig gresstrimmer for din hage eller en stor åpen plass.
Hvis du trenger en elektrisk ryddesag med enda mer kraft og valgfri metallkniv for utfordrende terreng, anbefaler vi ryddesagen AL-KO BC 1200 E. For bruk i små, svingete hager og langs smale plenkanter er AL-KO elektrisk gresstrimmer GTE 350 til GTE 550 utmerket egnet.

 

Tekniske data

Klippebredde tråd (cm) 35.0
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2.5
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 80.1
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 96.0
Klippebredde kniv (cm) 23.0
K-verdi (m/s^ 2) 1.5
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 94.0
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 4.3
Bruttovekt (kg) 4.9
Akseldiameter (mm) 25.0
Nettovekt (kg) 3.9
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.