Gressoppsamler AL-KO Razor Cut 38.1 HM Comfort

Varenr. : 113868 Klar for levering
Kontakt oss for forventet leveringsdato
inkl. 25% mva, pluss Frakt
  • Stabil gressoppsamler i tekstil med metallramme
  • Lav vekt – bare 1,1 kg
  • Med praktisk metallkrok for lett av- og påhekting på sylinderklipperen

Gressoppsamler for AL-KO-sylindergressklipperen Razor Cut 38.1 HM Comfort.

 

...

Tekniske data

Varenr. 113868
EAN 4003718061857
Nettovekt (kg) 1.1 KG
Mål høyde cm uten boks 40 CM
Bruttovekt (kg) 1.6 KG
Mål bredde cm uten boks 50 CM
Mål lengde cm uten boks 36 CM
Kategori Comfort
Varemerke AL-KO

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (1.48MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.