Sylinderklipper AL-KO Easy 38.5 Combi

Varenr. : 113863 Klar for levering
inkl. 25% mva, ekskl. frakt

Ofte kjøpt sammen ...

kr 1 100,00
Dette produktet
kr 520,00
På lager

Totalpris for alle produkter

kr 1 620,00 *

Tekniske data

Varemerke AL-KO
Kategori Easy
Arbeidsbredde (cm) 38 CM
Klippehøyde min / maks. i mm 18 - 41 MM
Kjøretype Manuell
Klippesystem Berøringsfri kniver
Mål lengde cm uten boks 90 CM
Mål bredde cm uten boks 42 CM
Nettovekt (kg) 7.7 KG
Diameter sylinderkniver (mm) 128 MM
Antall sylinderkniver 5 ST
Arbeidsområde opp til m2 600
Mål høyde cm uten boks 100 CM
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.