God jul og godt nytt år! Husk å bestille varene dine senest den 13. desember for levering før jul. Vi holder stengt mellom jul og nyttår!

Sylinderklipper AL-KO Easy 38.5 Combi

Varenr. : 113863 Klar for levering
inkl. 25% mva, ekskl. frakt

Tekniske data

Arbeidsbredde (cm) 38 CM
Kjøretype Manuell
Nettovekt (kg) 7.7 KG
Mål høyde cm uten boks 100 CM
Mål lengde cm uten boks 90 CM
Mål bredde cm uten boks 42 CM
Bruttovekt (kg) 9.7 KG
Arbeidsområde opp til m2 600 QM
Klippehøyde min / maks. i mm 18 - 41 MM
Klippesystem Berøringsfri kniver
Antall sylinderkniver 5 ST
Diameter sylinderkniver (mm) 128 MM
Klippesylinder materiale Stål
Dimensjonslengde boks cm 54 CM
Kategori Easy
Varemerke AL-KO
Instruksjoner for bruk Download (6MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.