Sylinderklipper AL-KO Razor Cut 38.1 HM Premium

Varenr. : 113866 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Perfekt klipperesultat med berøringsfri sylinderteknologi
  • Lettgående kuttesystem og stor fleksibilitet
  • Gjør det mulig å jobbe med lite lyd og helt uten utslipp
  • Elegant kapsling og kontrollert utkast
  • Enkel justering av klippehøyde
  • Praktisk, sammenleggbart håndtak
  • Skjæreverk med kulelager
Med en sylinderklipper fra AL-KO kan du selv løfte plenen hjemme opp til samme nivå som en engelsk golfbane.    
 
 
 

Sylinderklipper Razor Cut 38.1 HM Premium  

Sylinderklipperen Razor Cut 38.1 HM Premium arbeider utslippsfritt og stillegående og er en perfekt partner til mindre hager. Den spesielle 5-knivers klippesylinderen sørger for jevn og nøyaktig klipping av gresset. Ren klipping – som med saks.  
 
 
 

Tekniske detaljer for sylinderklipperen Razor Cut 38.1 HM Premium  

Med en klippebredde på 38 cm er sylinderklipperen Razor Cut 38.1 HM Premium en perfekt partner for plener på opptil 250 m².
Du kan stille inn begge klippehøyden på fire trinn fra 14 til 45 mm med kontrollskala på to sider. Som følge av at klippesylinderen med 5 stålkniver og underkniven ikke berører hverandre, får du nøyaktig og ren klipping, og plenen stelles perfekt. Hjulene med en diameter på 220 mm går veldig rolig selv over ujevnt underlag.
Takket være den kompakte konstruksjonen og den lave vekta på bare 8,9 kg er den anvendelige sylinderklipperen også en fremragende partner for skånende pleie av små og vinklede hager. Du har om ønskelig også tilgang på en 50 l stor oppsamlerboks.  
 
 
 

Kjøp sylinderklipperen Razor Cut 38.1 HM Premium og våre alternativer  

Du kan enkelt skaffe deg sylinderklipperen Razor Cut 38.1 HM Premium hjemmefra på nettbutikken vår eller hos en av forhandlerne våre.
Hvis du trenger en sylinderklipper til mindre plenflater, kan vi anbefale sylinderklipperen Razor Cut 28.1 HM easy.
...

Tekniske data

Varenr. 113866
EAN 4003718061833
Nettovekt (kg) 8.9 KG
Mål høyde cm uten boks 100 CM
Mål bredde cm uten boks 55 CM
Bruttovekt (kg) 10.4 KG
Mål lengde cm uten boks 110 CM
Dimensjonslengde boks cm 59 CM
Kategori Premium
Varemerke AL-KO

Power supply

Kjøretype Manuell
Varenr. 113869 Utsolgt
kr 450,00
inkl. 25% mva pluss Frakt

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.