Sylinderklipper Gudenaa Gu 400

Varenr. : 130108 Denne varen er ikke på lager, kontakt oss for leveringstid.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt

Kraftig sylinderklipper med selvslipende kniver. Klipper gresset som med en saks og gir en flott grønn plen.

Tekniske data

Arbeidsbredde (cm) 40 CM
Bruttovekt (kg) 16 KG
Nettovekt (kg) 14 KG
Varemerke AL-KO
Klippehøyde min / maks. i mm 19 - 38 MM
Antall sylinderkniver 5 ST
Kategori Premium
Arbeidsområde opp til m2 800 QM
Diameter sylinderkniver (mm) 150 MM
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.