Hekksaks-tillegg HTA MT 130 til solo® by AL-KO MT 130

Varenr. : 127636 Bare noen få på lager
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Påsats for solo® by AL-KO bensin-multitool MT 130
  • Svingbar motløpende kniv med 60 cm sverdlengde
  • Opptil 25 mm skjæretykkelse
  • 11-trinns hurtigjustering av vinkelen per knappetrykk
  • Kan justeres 270 grader

Ofte kjøpt sammen ...

Totalpris for alle produkter

kr 8 715,00 *

Du kan supplere ditt solo® by AL-KO bensin-multitool MT 130 med den påsettbare hekksaksa HTA MT 130

Med denne hekksaksa får du gjort mer i hagen. Takket være det hurtige utskiftingssystemet blir bensin-ryddesaga til en hekksaks i en håndvending.
Fleksibel vinkeljustering med stor kuttelengde Takket være den fleksible vinkeljusteringen holdes arbeidsområdet stort. Den brukervennlige vinkeljusteringen gjør godt nytte for seg for vanskelig tilgjengelige hekker med ulike høyde.
Vinkelfunksjonen som kan stilles inn i 11 trinn, gir deg en arbeidsradius på ca. 180 grader. Den 60 cm lange motløpende kniven sørger for at arbeidet går ekstra fort unna.
Det dobbeltsidige knivbladet sørger for et reint kutt. Med den påsettbare forlengelsen MTA MT 130 (varenr. 127637) kommer du enda høyere opp.
 
 
 

Kjøp solo® by AL-KO påsettbare hekksakser HTA MT 130 og våre alternativer

Du kan kjøpe den påsettbare stangsaga HTA MT 130 på nettbutikken vår eller hos en forhandler.
Hvis du vil supplere ditt bensin-multitool med påsettbar stangsag av typen CSA MT 130, er denne tilgjengelig med varenr. 127635.

Tekniske data

Bruttovekt (kg) 3.78 KG
Dimensjonslengde boks cm 100 CM
Klippeprinsipp Motskjærende sikkerhetskniver
Klippelengde (mm) 600 MM
Vinkeljustering Yes
Kategori PREMIUM pro
Varemerke solo® by AL-KO
Instruksjoner for bruk Download (2.94MB)
CE-erklæringer Download (137.37KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.