Klippebjelke til solo® by AL-KO slåmaskin 5001 R III

Varenr. : 127302 Klar for levering
OxSaleableIsNotOne: 0 inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Klippebjelke for solo® by AL-KO slåmaskin 5001 R III
  • 102 cm klippebredde for områder opp til 2.500 m 2
  • Spesialherdet ESM kniv med justerbar løpesåle
  • Maksimal trekkraft i høyt gress og tett buskas
  • Holdbar i kontinuerlig bruk

Utrolig effektiv i store naturhager, parker, åpne områder og enger, full kontroll og profesjonelt stell. Dette er solo® by AL-KO slåmaskin - vår kraftig all-rounder med avanserte funksjoner -, utviklet i Tyskland og produsert i Østerrike


102 cm klippebjelke for slåmaskinen solo® by AL-KO 5001 R III

Klippebjelke med 102 cm klippebredde og trinnløst justerbare løpesåler er et perfekt tilbehør for slåmaskinen solo® by AL-KO 5001 R III (basisenhet). Kombinert med klipperdrivverket som kan slås av og på separat, yter slåmaskinen 5001 R III alltid sikker drift av klippebjelken og dens kraftige knivblad.
Skånende klipping for naturhagen og den organiske høyproduksjonen: På grunn av konstruksjonen av knivbladet, blir ikke gresset skåret flere ganger eller virvlet rundt som med en tradisjonell gressklipper med roterende kniver. Dette sikrer overlevelsen av mikroorganismer i gresset og bevarer det biologiske systemet i naturlhager og parkområder, på beitemarker og enger.
Tips: Klippebjelken er inkludert i den komplette enheten 5001 R III (varenr. 127302)


Tekniske data for klippebjelken til slåmaskin solo® by AL-KO 5001 R III

Den er laget av spesialherdet stål med høyt ytende blad av høy kvalitet merke ESM - made in Germany - en garanti for maksimal skjæreytelse, selv i høye kratt med over 20 cm plantehøyde, i tett buskas, i kornåkeren, på ujevnt underlag og i bakker.
Med en klippebredde på 102 cm, gjør kniven sin profesjonelle innsats på slåmaskine 5001 R III og håndterer selv store områder opp til 2.500 m² effektivt og raskt.
Takket være sin høye motstandskraft, overbeviser den effektive klippebjelken med minimal slitasje, selv når den brukes i tett kratt i kontinuerlig drift eller for lengre perioder. Gress og planter som fester seg i kniven er begrenset til et minimum, noe som i betydelig grad reduserer vedlikehold og rengjøring.


Kjøp klippebjelke for basisenheten solo® by AL-KO 5001 R III eller våre andre alternativer

Klippebjelken 102 cm for slåmaskinen solo® by AL-KO 5001 R III kan kjøpes i vår nettbutikk eller hos en av våre forhandlere. Med et spesialherdet stålblad av høy kvalitet fra merkevaren ESM er dette en solid, holdbar og profesjonell komponent for enheten 5001 R III.
Hvis du ønsker å bruke maskinen i vinter, anbefaler vi valg av snøskjær (varenr. 113267), som kan monteres i stedet for klippebjelken og snøkjettinger (varenr. 112883).
Hvis du ønsker å kjøpe slåmaskinen 5001 R III inkludert klippebjelke, anbefaler vi den komplette enheten med varenr. 127302.


.
...

Tekniske data

Varenr. 127302
EAN 4003718054187
Varemerke solo® by AL-KO

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (9.33MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.