Luftevalse til elektrisk vertikalskjærere AL-KO 36 V SF 4036 og 36.8 E Combi Care Comfort

Varenr. : 113621 Bare noen få på lager
Kontakt oss for forventet leveringsdato
inkl. 25% mva, pluss Frakt
  • Enkelt skifte av valsen fra vertikalskjærer til luftevalse uten verktøy
  • 40 stålfjærer
  • Skånende pleie av plenen med luftevalsen. Her blir gresstorva bare lett oppskrapet. Dette gjør at næringsmidler og vann får en lettere vei inn i underlaget

Ofte kjøpt sammen ...

Totalpris for alle produkter

kr 3 050,00

inkl. 25% mva pluss Frakt
113573
Elektrisk vertikalskjærer AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort Detaljer
113574
Batteri vertikalskjærer AL-KO 36 V SF 4036 Detaljer

Lett og verktøyløst bytte av valse fra vertikalskjærevalse til luftevalse 40 stålfjærtinder

Skånsomt stell av plenen med luftevalsen. Her blir gresstorva bare lett oppskrapet. Dette gjør at næringsmidler og vann får en lettere vei inn i underlager.
...

Tekniske data

Varenr. 113621
EAN 4003718058604
Varemerke AL-KO

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (10.17MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.