God Jul og Godt Nyttår! Vi holder stengt mellom jul og nyttår og er tilbake mandag 2. januar kl. 9.

Rampe bøyd, 1 sett (2,0 m, 400 kg) AL-KO / solo® by AL-KO

Varenr. : 113862 Klar for levering
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Ekstra myk overgang fra lastekant til rampe
  • Godt grep takket være sklihemmende hullprofil
  • Sikker takket være sklisikringen som følger med i leveringsomfanget
Stabile, korrosjonsbestandige og allsidige påkjøringsramper i spesialaluminiumlegering  
Ekstra myk overgang fra lastekant til rampe takket være sklihemmende hullprofil med sikringsbolter.

Tekniske data

Varemerke AL-KO
Kategori Easy
Nettovekt (kg) 10 KG
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.