Snøkjeder 18 X 8,5 - 8 For Hagetraktor

Varenr. : 112339 Denne varen er ikke på lager.
OxSaleableIsNotOne: 0
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Gripespor med tverrprofil for hagetraktordekk er en fordel når det brukes om vinteren
  • Snøkjeder som er egnet for dekkstørrelse 18 x 8,5 - 8
  • Spesielt robust og slitesterk konstruksjon
  • Enkel å montere ved hjelp av gummispenner
  • Levering: 1 sett (2 snøkjeder)

Sikker fremdrift og god gripeevne på glatt underlag – med AL-KO snøkjeder holder hagetraktoren seg trygt på sporet.

AL-KO snøkjeder er utformet for bruk på hagetraktor-dekk av størrelse 18 x 8,5 - 8 cm (dekkstørrelse x dekktykkelse - felgstørrelse) . Med dem har du takket være gripespor med tverrprofil betydelig forbedret trekkraft på snø og isete underlag, men også på vått gress. AL-KO snøkjeder består av herdet stål med en galvanisert overflate og er derfor spesielt holdbare. Viktig spesielt i kaldt vær: At monteringen er enkel og grei.

Kjøp tilbehør for snøfresere og snøskjær

Kjøp originalt tilbehør fra AL-KO - her i nettbutikken eller hos en forhandler. Hos oss vil du finne spesiell olje for snøfresere, snøkjeder og monteringsrammer med betjeningspake for å gjøre AL-KO hagetraktoren for vinter og snørydding.

...

Tekniske data

Varenr. 112339
EAN 4003718034257
Varemerke AL-KO
Kategori Easy

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.