Stangsag-tillegg for ryddesag solo® by AL-KO 107 L-S

Varenr. : 127474 Bare noen få på lager
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Bytteverktøy for buskrydder solo® by AL-KO 107 L-S
  • Gjør buskrydder 107 L-S om til en beskjæringssaks
  • Robust sverd og høykvalitets kjede
  • Enkel å montere uten verktøy
  • Automatisk kjedesmøring

 

Perfekte klipperesultater for kravstore hageeiere og hobbygartnere: Dette er solo® by AL-KO bensinbuskryddere - våre robuste, ekstremt kraftige og allsidige High-end modeller.

 

 

Stangsag-tillegg gjør ryddesag solo® by AL-KO 107 L-S om til en stangsag

 

Hvis du har bensinbuskrydder solo® by AL-KO 107 L-S, gjør du med denne påbyggingsdelen multitalentet lett om til en beskjæringssaks. Takket være hurtigbyttesystemet uten verktøy raskt kan du bruke beskjæringssaksen umiddelbart.

 

Tekniske spesifikasjoner for stangsag-tillegg til ryddesag solo® by AL-KO 107 L-S

 

Kvalitetssverd med robust AL-KO skjærekjede gjør det enkelt å skjære gjennom enda tykkere greiner. På den måten er ikke krevende skjærearbeid lenger noen hindring og tidkrevende vedlikehold er redusert til et minimum. Den automatiske kjedesmøringen sparer deg for tid – sjekk nivået enkelt i vinduet og fyll oljetanken når det er nødvendig.

Det ergonomiske håndtaket og den enestående maskinbalansen gjør ryddesag solo® by AL-KO 107 L-S med motorsag påbyggingsdel til den perfekte hjelperen i hagen.

 

Kjøp stangsag-tillegg til solo® by AL-KO 107 L-S eller våre andre alternativer

 

Stangsag-tillegg til ryddesag solo® by AL-KO 107 L-S kan kjøpes i vår nettbutikk, eller i faghandelen. Det gjør solo® by AL-KO bensinryddesag 107 L-S til en kraftig, godt manøvrerbare stangsag.

Fåes som tilleggsutstyr utformet for å forbedre arbeidshøyde på skaftrørforlenger 800 mm (varenr.126 066).

 

Tekniske data

Varemerke solo® by AL-KO

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.