Vennligst merk at vi oppdaterer nettbutikken fra 6. juni kl 23.30 til 10. juni kl 17.00. Dessverre er det ikke mulig å bestille i denne perioden. Takk for at du forstår!

Trimmerhode solo® by AL-KO Fast & Easy

Varenr. : 127668 Klar for levering
SAPMaintenance inkl. 25% mva, pluss Frakt
  • Kvalitetstråd i nylon. Trådlengde 5 m
  • Reservetrimmerhode passende til solo® by AL-KO batteri-ryddesag GT 4235.2
  • Enkel træing og oppvikling av klippetråden uten åpning av trimmerhodet
  • Etterjustering av tråden med tipp-automatikk
  • Gjengedimensjon: M10 × 1,25

solo® by AL-KO reservetrimmerhode FAST & EASY 

Reservetrimmerhode for solo® by AL-KO batteri-ryddesag GT 4235.2 Enkelt å tre inn og vikle opp tråden uten å åpne trimmerhodet.
 
 
 

Kjøp reservetrimmerhodet og våre alternativer

Kjøp originaltilbehør fra AL-KO – her i nettbutikken eller hos fagforhandleren.

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.