Dykkpumpe AL-KO DRAIN 10000 INOX

Varenr. : 112827 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Ekstra sterk, robust avløpsvannpumpe med 750 watt effekt
  • Spesiell impellerteknologi for ekstreme krav
  • Universal vinkeltilkobling og kombinippel inkludert
  • Optimal korrosjonsbeskyttelse og utførelse i rustfritt stål sikrer lang levetid
  • Kornstørrelser opptil 30 mm, pumpytelse maks. 10.000 l/t, opp til 9 m løftehøyde

 

Kompakt og pålitelig AL-KO dykkpumpe for avløpsvann DRAIN 10000 INOX Comfort pumper takket være den store innsugningåpningen problemløst også vann med smusspartikler og svevepartikler, opp til 30 mm kornstørrelse.

 

Ekstra sterk og robust: dykkpumpe for avløpsvann DRAIN 10000 INOX Comfort

Avløpspumper settes inn når sterkt forurensede væsker skal fjernes, for eksempel etter voldsom flom, i forurensede dammer eller tanker eller når byggetomter skal lenses. Da må de også fjerne smusspartikler i tillegg til vann, dette er en betydelig økt belastning på materialet og motorens ytelse.

Takket være den spesielle fristrøm-impeller-geometrimodell mestrer DRAIN 10000 INOX Comfort også sterkt forurenset vann med opptil 5 prosent av svevepartikler og kornstørrelser opptil 30 mm uten problemer. Stabil og robust konstruksjon med 4-lags pakningsett, anvendelse av korrossjonsfrie materialer, vedlikeholdsfri motor og spesielt behandlet motoraksel av krom-nikkel-stål garanterer lang levetid for AL-KO avløpspumper. Pumpehuset er fremstilt av krom-nikkel-stål og er permanent beskyttet mot rust.

 

Tekniske detaljer for avløpsvannpumpe DRAIN 10000 INOX Comfort

Avløpsvannpumpen kan brukes mobil eller stasjonær for lensing, takket være praktisk, integrert bærehåndtak, den 10 m lange strømkabelen og den lave vekten på bare rundt 6,7 kg - også for rent vann. Takket være de kompakte dimensjonene på 18,5 x 20,5 x 32,6 cm, robust pumpehus og holdbar pumpemotor, er den også egnet som pumpe for dam eller regntønne. Den overbeviser også med stabil og robust konstruksjon flerfoldig pakningssett med V-pakning i tillegg. AL-KO dykkpumpe for avløpsvann DRAIN 10000 INOX Comfort takler også større forurensninger i vannet, for dette er den ekstra store innsugningsåpningen hendig. Både rene og forurensede væsker blir pumpet ut raskt og sikkert med en kornstørrelse opp til 30 mm.

Med en spesialbehandlet motoraksel fremstilt av slitesterkt rustfritt stål, og glassfiberforsterket polypropylen hus, er denne praktiske hjelperen sikret en lang levetid. Med sin sterke effekt på 750 W, og pumpytelse opp til 10.000 l/t, kan ut- og ompumping utføres på kort tid. AL-KO dykkpumpe for avløpsvann DRAIN 10000 INOX Comfort er utstyrt med en flottørbryter, og takket være den automatiske nivåreguleringen starter den automatiske pumpeprosessen selvstendig. Den er utformet for nedsenking på dybder opp til maks. 7 m. Med løftehøyde opp til 9 m kan den også takle større dybder. Pumpens utgang har en størrelse på 1,25 tommer, som tilsvarer omtrent 41,9 mm. 90 ° vinkelkoblingen har en universal-kontakt, og med vedlagte kombinippel kan alle vanlige slangestørrelser tilkobles.

Merk: Dykkpumpen er egnet for bruksvann under 35°C. Den er ikke egnet for bruk i saltvann, vann med aggressive kjemikalier eller sandholdig vann.

 

Kjøp AL-KO DRAIN 10000 INOX Comfort

Kjøp AL-KO DRAIN 10000 INOX Comfort i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. AL-KO dykkpumpe er effektiv hjelp for drenering, hvis vannet er forurenset og det er nødvendig med en meget kraftig vannpumpe med ekstra korrosjonsbeskyttelse.

Fortsatt på jakt etter alternativer? Hos oss vil du finne mange andre dykkpumper for avløpsvann med høyere ytelse. For eksempel, dykkpumpen for avløpsvann AL-KO DRAIN 15000 Inox Comfort eller dykkpumpen for avløpsvann AL-KO DRAIN 20000 HD.

...

Tekniske data

Varenr. 112827
EAN 4003718042740
Maks. transportlengde l/t 10000 LPH
Maks. transporthøyde (m) 10 M
Flat sug ned til (mm) 35 MM
Pumpehjul 1 trinn
Nettovekt (kg) 7.3 KG
Maks. partikkelstørrelse (mm) 30 MM
Mål bredde cm uten boks 20.5 CM
Bruttovekt (kg) 8 KG
Mål lengde cm uten boks 18.5 CM
Mål høyde cm uten boks 32.6 CM
Dimensjonslengde boks cm 24.3 CM
Kabellengde (m) 10 M
Varemerke AL-KO
Kategori Comfort
Motorytelse (W) 750 W

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.