Dykkpumpe AL-KO DRAIN 20000 HD Premium

Varenr. : 112836 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Toppmodellen: Avløpsvannpumpe med 1.300 watt effekt
  • Spesiell impellerteknologi for ekstreme krav
  • Universal vinkeltilkobling og kombinippel inkludert
  • Optimal korrosjonsbeskyttelse og utførelse i rustfritt stål sikrer lang levetid
  • Kornstørrelser opptil 38 mm, pumpytelse maks. 20.000 l/t, opp til 10 m løftehøyde
  • Ikke godkjent for drikkevann

 

Ekstremt kraftig, kompakt og pålitelig AL-KO dykkpumpe for avløpsvann DRAIN 20000 HD utført i rustfritt stål, pumper takket være den store innsugningåpningen problemløst også vann med smusspartikler og svevepartikler, opp til 38 mm kornstørrelse.

 

Toppmodellen for ekstreme krav: Dykkpumpe for avløpsvann DRAIN 20000 HD

Avløpspumper settes inn når sterkt forurensede væsker skal fjernes, for eksempel etter voldsom flom, i forurensede dammer eller tanker eller når byggetomter skal lenses. Da må de også fjerne smusspartikler i tillegg til vann, dette er en betydelig økt belastning på materialet og motorens ytelse.

Takket være den spesielle fristrøm-impeller-geometrimodell mestrer DRAIN 20000 HD også sterkt forurenset vann med opptil 5 prosent av svevepartikler og kornstørrelser opptil 38 mm uten problemer. Stabil og robust konstruksjon med 4-lags pakningssett, anvendelse av korrosjonsfrie materialer, vedlikeholdsfri motor og spesialbehandlet motoraksel fremstilt av Inox rustfritt stål, garanterer for en lang levetid for denne AL-KO avløpsvannpumpen. Pumpehuset er fremstilt av krom-nikkel-stål og motorakselen av krom-nikkel-stål, dermed er den permanent beskyttet mot rust.

 

Tekniske detaljer for avløpsvannpumpe DRAIN 20000 HD

Avløpsvannpumpen kan brukes mobil eller stasjonær for lensing, takket være praktisk, integrert bærehåndtak, den 10 m lange strømkabelen og den lave vekten på bare rundt 8 kg - også for rent vann. Takket være kompakte dimensjoner på 23,20 x 23,20 x 37,40 cm, og det rustfrie pumpehuset samt holdbar pumpemotor, er den også egnet som dampumpe. Også utmerket for utpumping av byggetomter og dreneringsbassenger. Den overbeviser også med stabil og robust konstruksjon, flerfoldig pakningssett med V-pakning i tillegg. AL-KO dykkpumpe for avløpsvann DRAIN 20000 HD takler også større forurensning i vannet, for dette er den ekstra store innsugningsåpningen hendig. Både rene og forurensede væsker blir pumpet ut raskt og sikkert med en kornstørrelse opp til 38 mm.

Med spesialbehandlet motoraksel fremstilt av slitesterkt rustfritt stål, og glassfiberforsterket polypropylen hus, er denne praktiske hjelperen sikret en lang levetid. Med sin sterke effekt på 1.300 W og pumpytelse på opptil 20.000 l/t, er ut- og ompumping gjort på kort tid. AL-KO dykkpumpe for avløpsvann DRAIN 20000 HD er utstyrt med en flottørbryter, og takket være den automatiske nivåreguleringen starter den automatiske pumpeprosessen selvstendig. Den er utformet for nedsenking på dybder ned til maks. 7 m. Med løftehøyde opp til 10 m kan den også takle større dybder. Pumpens utgang har en størrelse på 2 tommer, som tilsvarer omtrent 59,6 mm. 90 ° vinkelkoblingen har en universal-kontakt, og med vedlagte kombinippel kan alle vanlige slangestørrelser tilkobles.

Merk: Dykkpumpen er ikke godkjent for drikkevann, bare for bruksvann under 35 ° C. Den er heller ikke egnet for bruk i saltvann, vann med aggressive kjemikalier eller sandholdig vann.

 

Kjøp AL-KO avløpsvannpumpe DRAIN 20000 HD

Kjøp AL-KO avløpsvannnpumpe DRAIN 20000 HD i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. AL-KO dykkpumpe er effektiv hjelp for drenering, hvis vannet er mer forurenset og det er nødvendig med en ekstremt kraftig vannpumpe med ekstra korrosjonsbeskyttelse.

Fortsatt på jakt etter alternativer? Hos oss vil du finne mange andre dykkpumper for avløpsvann med andre ytelsesnivåer. For eksempel, dykkpumpen for avløpsvann AL-KO DRAIN 10000 INOX Comfort eller dykkpumpen for avløpsvann AL-KO DRAIN 15000 INOX Comfort.

Fordelene dine

Pålitelig over tid

Pålitelig over tid

På grunn av den stabile og robuste konstruksjonsmåten med flerlagspakningssett og bruken av korrosjonsfrie materialer er AL‑KO pumper for urent vann også godt egnet for de mest ekstreme kravene. Dette garanterer lang levetid.

Perfekt utstyrt

Perfekt utstyrt

Utstyrt med flottørbryter for automatisk inn- og utkobling, 90° vinkeltilkobling og kombinippel for alle vanlige slangestørrelser, har AL‑KO pumper for urent vann alle forutsetninger for en problemfri drift.

For de mest ekstreme tilfellene

For de mest ekstreme tilfellene

Takket være den spesielle geometrien til Vortex-pumpehjulet, mestrer modellen DRAIN 20000 HD også sterkt forurenset vann med opp til 5 prosent flytende partikler og partikkelstørrelser opp til 38 mm uten problemer - ideelt til for eksempel å pumpe ut og tørke oversvømte byggegroper eller rom ved flom. Dog ikke til sandholdig vann.

De robuste blant dykkpumpene

De robuste blant dykkpumpene

Med opp til 20.000 l/t kapasitet og en maksimal partikkelstørrelse på opp til 38 mm er AL‑KO pumpene for urent vann enormt kraftige. I tillegg er de, takket være pumpehus av rustfritt stål eller plast og motoraksler av rustfritt stål, godt beskyttet mot rust.

Tekniske data

Maks. transportlengde l/t 20000 LPH
Maks. transporthøyde (m) 10 M
Motorytelse (W) 1300 W
Flat sug ned til (mm) 45 MM
Pumpehjul 1 trinn
Nettovekt (kg) 8 KG
Maks. partikkelstørrelse (mm) 38 MM
Mål høyde cm uten boks 37.4 CM
Mål bredde cm uten boks 23.2 CM
Bruttovekt (kg) 11.2 KG
Mål lengde cm uten boks 23.2 CM
Dimensjonslengde boks cm 31 CM
Kabellengde (m) 10 M
Kategori Premium
Varemerke AL-KO
Instruksjoner for bruk Download (6.87MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.