Dykkpumpe AL-KO SUB 10000 DS Comfort

Artikkelnummer: 112823 Klar for levering
inkl. 25% mva, plus levering
  • Robust klarvanns dykkpumpe med 450 watt effekt
  • Takket være patentert stillbar pumpefot muliggjøres ekstrem flatsuging ned til ca 3 mm
  • Med flottørbryter - begynner pumpingen automatisk
  • Sterk pumpekapasitet: maks. 8.000 l/ t, maks. 7 m løftehøyde
  • 10 m kabel inkludert
  • Inte godkjent för drickvatten

Ofte kjøpt sammen ...

1 122,00 kr  *
Dette produktet
629,00 kr  *
På lager

Totalpris for alle produkter

1 751,00 kr  *

 

Med AL-KO dykkpumpe SUB 10000 DS Comfort, er drenering av bassenget, sisternen, brønnen eller oversvømte kjellere ikke lenger et problem.

 

Dykkpumpe for bruk til rent vann

Nesten til siste dråpe - dette kan være målet for denne klarvanns dykkpumpen Takket være inntaksporter er det mulig både med rask pumping av store mengder vann, og med den patenterte stillbare pumpefot flatsuging ned til ca. 3 mm. Det betyr at du etter utpumping, enkelt og uten større anstrengelser kan starte med rengjøring - dermed sparer du mye tid når du vil rengjøre et skittent svømmebasseng, en kjeller eller en sisterne.

Dykkpumpen SUB 10000 DS Comfort er modellen i middelklassen av spesielt flatsugende lensepumper. Det er et tvers gjennom kvalitetsprodukt fra AL-KO, som tilbyr holdbar og sofistikert pumpeteknologi - og allikevel til rimelig pris

.

Tekniske detaljer for dykkpumpen SUB 10000 DS Comfort

Dykkpumpen kan anvendes for mobil eller stasjonær lensing, takket være det praktiske, innebygde bærehåndtaket, og lav vekt på kun ca. 5,5kg. På grunn av sine kompakte dimensjoner på 18,7x 19,0 x 29,3 cm og pumpehuset av ekstremt slitesterk plast, samt holdbar pumpemotor, er den også ideelt egnet som pumpe for svømmebasseng eller regntønne.

Nivåbryteren kan justeres fritt, slik at vekslingspunktene for inn- og utkobling av pumpen enkelt og raskt kan justeres til forskjellige høyder. Med sin sterke effekt på 450 W, og pumpytelse opp til 8.000 l/t, kan ut- og ompumping utføres på kort tid. Klarvanns dykkpumpe SUB 10000 Comfort er utstyrt med en flottørbryter og takket være den automatiske nivåreguleringen, starter pumpeprosessen automatisk. Den er utformet for nedsenking på dybder ned til maks. 5 m. Pumpens utgang har en størrelse på 1,25 tomme, som tilsvarer omtrent 41,9 mm. 90 ° vinkelkobling har en universalkontakt og en kombinippel, slik at alle vanlige slangestørrelser kan tilkobles.

Merk: Dykkpumpen er ikke godkjent for drikkevann, bare for bruksvann og klorvann (svømmebasseng-vann) under 35 ° C. Den er heller ikke egnet for bruk i saltvann, vann med aggressive kjemikalier eller sandholdig vann.

 

Kjøp AL-KO dykkpumpe SUB 10000 DS Comfort

Kjøp AL-KO dykkpumpe Jet 10000 Comfort i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. AL-KO dykkpumpe er effektiv hjelp til lensing av regntønner, sisterner, dammer eller svømmebassenger.

Fortsatt på jakt etter alternativer? Du vil finne mange andre klarvanns dykkpumper med lavere ytelsesnivåer, for eksempel klarvanns dykkpumpe AL-KO SUB 6500 Classic, eller med høyere ytelse, for eksempel klarvanns dykkpumpe AL-KO SUB 12000 DS Comfort.

Tekniske data

Flat sug ned til (mm) 3.0
Maks. nedsenkingsdybde (m) 5.0
Kabellengde (m) 10.0
Bruttovekt (kg) 6.6
Maks transportmengde m/0m(l/t) 0.0
Motorytelse (W) 450.0
Maks. transporthøyde (m) 7.0
Maks. partikkelstørrelse (mm) 3.0
Nettovekt (kg) 5.5
Maks. trykk (bar) 0.7
Maks. transportlengde l/t 0.0
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.