Dykkpumpe AL-KO SUB 12000 DS Comfort

Varenr. : 112824 Denne varen er ikke på lager.
Tilgjengelig på 19.07.2024
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Robust klarvanns dykkpumpe med 550 watt effekt
  • Takket være patentert stillbar pumpefot muliggjøres ekstrem flatsuging ned til ca 3 mm
  • Med flottørbryter - begynner pumpingen automatisk
  • Sterk pumpekapasitet: maks. 9.500 l/t, og maks. 8 m løftehøyde
  • 10 m kabel inkludert

 

Med AL-KO dykkpumpe SUB 12000 Comfort, er drenering av bassenget, sisternen, brønnen eller oversvømte kjellere ikke lenger et problem.

 

Dykkpumpe for bruk til rent vann

Nesten til siste dråpe - dette kan være målet for denne klarvanns dykkpumpen: Takket være inntaksportene er det mulig å utføre rask pumping av store mengder vann, og den patenterte stillbare pumpefoten klarer flatsuging ned til ca. 3 mm. Det betyr at du etter utpumping uten større anstrengelser kan starte med rengjøring - dermed sparer du mye tid når du vil rengjøre et skittent svømmebasseng, en kjeller eller en sisterne.

Dykkpumpen SUB 12000 DS Comfort er modellen i den øvre middelklassen i en verden av spesielt flatsugende lensepumper. Det er et tvers gjennom kvalitetsprodukt fra AL-KO, som overbeviser gjennom sin holdbarhet og utmerkede pumpeteknikk – og allikevel til rimelig pris.

 

Tekniske detaljer for dykkpumpen SUB 12000 DS Comfort

Dykkpumpen kan anvendes for mobil eller stasjonær lensing, takket være det praktiske, innebygde bærehåndtaket, og lav vekt på kun ca. 5,8kg. På grunn av sine kompakte dimensjoner på 18,7x 19,0 x 29,3 cm og pumpehuset av ekstremt slitesterk plast, samt holdbar pumpemotor, er den også ideelt egnet som pumpe for svømmebasseng eller regntønne.

Nivåbryteren kan justeres fritt, slik at vekslingspunktene for inn- og utkobling av pumpen enkelt og raskt kan justeres til forskjellige høyder. Med sin sterke effekt på 550 W, og pumpytelse opp til 9.500 l/t, kan ut- og ompumping utføres på kort tid. Klarvanns dykkpumpe SUB 12000 Comfort er utstyrt med en flottørbryter og takket være den automatiske nivåreguleringen, starter pumpeprosessen automatisk. Den er utformet for nedsenking på dybder ned til maks. 5 m. Med løftehøyde opp til 8 m kan den også takle større dybder. Pumpens utgang har en størrelse på 1,25 tomme, som tilsvarer omtrent 41,9 mm. 90 ° vinkelkobling har en universalkontakt og en kombinippel, slik at alle vanlige slangestørrelser kan tilkobles.

Merk: Kun til bruksvann og klorvann (svømmebasseng-vann) under 35 ° C. Den er heller ikke egnet for bruk i saltvann, vann med aggressive kjemikalier eller sandholdig vann.

 

Kjøp AL-KO klarvanns dykkpumpe SUB 12000 DS Comfort

Kjøp AL-KO klarvanns dykkpumpe SUB 2000 DS Comfort i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. AL-KO dykkpumpe er effektiv hjelp til lensing av regntønner, sisterner, dammer eller svømmebassenger.

Fortsatt på jakt etter alternativer? Du vil finne en rekke andre klarvanns dykkpumper med andre ytelsesnivåer, som klarvanns dykkpumpen AL-KO SUB 6500 Classic, klarvanns dykkpumpe AL-KO SUB 10000 DS Comfort eller, for mer effekt og komfort, klarvanns dykkpumpe AL-KO SUB 13000 DS Premium.

...

Tekniske data

Varenr. 112824
EAN 4003718042719
Maks. transportlengde l/t 9500 LPH
Maks. transporthøyde (m) 8 M
Maks. trykk (bar) 0.8 BAR
Flat sug ned til (mm) 3 MM
Pumpehjul 1 trinn
Nettovekt (kg) 6.3 KG
Maks. partikkelstørrelse (mm) 3 MM
Bruttovekt (kg) 6.9 KG
Mål bredde cm uten boks 19 CM
Mål høyde cm uten boks 29.3 CM
Mål lengde cm uten boks 18.7 CM
Kabellengde (m) 10 M
Varemerke AL-KO
Kategori Comfort

Motor

Motorytelse (W) 550 W

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (4.26MB)
CE-erklæringer Download (1.5MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.